Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-22, 10:15   #19
DrD
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 319
Sharp$: 819
Standard

...tidiga 1a-tankar....

1) behövs nog några st så man är med efter 1a avd, kan man möjligen chansa bort stona? 4an Flemmings, räcker hon här?? 7an Westergårds, är nog bra, men lite för osäker på benen för att passa...skitläge bakom bilen! 1an, går inga tider??? Trots distans/läge måste man ju ha 11an med Veijo, ärlig typ som går bakifrån, med tempo och lite flyt kan den plocka undan skönt många kuponger.... 5an m Goop, blir väl överstreckad, visst är bra, men formen...är väl inte på topp? Spetstyp, vad händer om han får lite tryck...? Har börjat ge upp lite på Hultmans 3an, då sitter den väl där snart... Stig-Eriks 2an, måste väl med om man ändå garderar... får jobba en del med detta lopp....

2) Överstreck igen på Goop, hemmaplan, många norska streck drar han på sig också... men Dollar är inte att lita på, finns g-risk... går med skor, men är ju stark-rejäl... Trots läget så laddar troligen Takter med Luddehästen 8an... sen har vi ännu en Hultman-häst som bör räknas med chans 3an.... kan det räcka med dessa tre???

3) Känns mer o mer som Kung-Åke spik, han brukar ibland visa upp överlägsna vinnare i stoloppen, 5 Juicy Face (Luddeuppfödning) har i båda starterna för Åke rekordsänkt... visst måste man tro att hon blivit kraftigt bättre sedan flytten från Moberg... verkar travsäker, lugn safteystart... sen till spets-slut-hämta-ut....

4) Knepigt? Hockey har säkert en lovande sak i 4an, ledning och ryckte undan på ett fins sätt senast för Aggas Diva/Inhibited... men man törs inte lita för mkt på kusken då det är V75, det är annat hemma på Sundbyholm... finns det risk att 1an håller sig i skinnet och går i spets??? Kolles 6an, bara 3år...visserligen sent på säsongen men ändå... 7an Åke kör en Svanbergare... 2an med Carlos, jag gillar verkligen Love You-hästarna!!! Sen vill jag gärna ha med 11an Säcken är ganska tuff, är det ett "lyxstreck"??? Känner däremot inget för 9an RajtanTajtan...har jag fel där??? ....svårt!

5) Unionskampen f kallblod!
Känner mer o mer för 7an, Hans Christian är väl bra, men känns ändå som +kusk med Austervoll, men jag är ingen kännare av Norska kallisar o kuskar, men nog har den mannen kört in "några" miljoner och ett antal tusen segrar... Gomnes kommer med på min kupong... A:7 B:2-10 C:12-3... skiter nog i 15 då MelOdin har svikit mig några ggr... då sitter den väl där....!

6) Åke har väl talat i "Kanon-termer" gällande Hard Cider och visst kan 4an rent av vara ett spikförslag här... men har inte gärna en kupong utan tuffingen Sanity så 6an får plats trots läget... mer tveksam till sådana som 1an, 2-3-... och 11an står väl för byngligt till här, trots toppform både på häst o kusk blir det väl för tufft, men om två strider, 4+6an... och Pelle får fint lopp i draget... då slår han av allt....(?)

7) Unionsstayern över 3140m
Läge för 3an som gick fint för Björn vid Åby-vinsten 21/7, då 2640, hinner han undan för de tuffare där bak, eller äter de bara upp honom över 3km...?
11 Saston kan man ju inte vara utan på kupongen, hur göra med 15 Parkin, härlig typ, men lite på retur??? Svårt läge trots distansen... några man kan tänka sig är 6-8-9-...blir 12 överstreckad på Åke??? ...och sen skulle man vilja ha råd med 13 i sista...
finns risk att plånboken får avgöra hur sista avd ser ut, eller ska man börja strecka bakifrån denna vecka...?

Vad säger ni?
DrD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat