Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-22, 11:35   #21
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DrD Visa inlägg
...tidiga 1a-tankar....

3) Känns mer o mer som Kung-Åke spik, han brukar ibland visa upp överlägsna vinnare i stoloppen, 5 Juicy Face (Luddeuppfödning) har i båda starterna för Åke rekordsänkt... visst måste man tro att hon blivit kraftigt bättre sedan flytten från Moberg... verkar travsäker, lugn safteystart... sen till spets-slut-hämta-ut....

"Sen vill jag gärna ha med 11an Säcken är ganska tuff, är det ett "lyxstreck"???"

7) Unionsstayern över 3140m
Läge för 3an som gick fint för Björn vid Åby-vinsten 21/7, då 2640, hinner han undan för de tuffare där bak, eller äter de bara upp honom över 3km...?
...hur göra med 15 Parkin, härlig typ, men lite på retur??? Svårt läge trots distansen... ...blir 12 överstreckad på Åke???
Juicy Face känner jag kan bli en nödspik på lördag, gick ju 14 i första starten för Åke och då kan tilläggen hälsa hem. Som du säger så prenumererar han på vinst i stoloppen också. Hade feeling för Nirvana, men hon ser ut att bli väl påpassad och jag dubblar ogärna.

Säcken trodde jag på senast men han blir överstreckad nu, måste ju vara 20 meter bättre än täten för att vinna och han må vara lite bättre än de andra, kanske, men absolut inte bra nog.

Parkin låter inte Svensson jätteuppåt på om man läser intervjun, enormt mycket bättre streckvärde på 14 om man ska ta med en häst med köläge.

Tion Medon Sisu känns spontant som omgångens mest överstreckade, bara trea i ett dussinlopp på Vaggeryd i sommar, kan väl aldrig hålla 20 på kanonerna bakom över tre varv? Skulle väl krävas att han får bestämma i spets hela vägen men det ser jag som högst osannolikt så som fältet ser ut.

Stigaxel känns lite svår att sätta in den här gången men om han stannar under 10%-strecket så är det nog rätt att plocka med vid gardering.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Stekel den 2011-09-22 klockan 11:37.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat