Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-23, 03:24   #98
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45581
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fuzzy_ Visa inlägg
Ah jo det är klart, men lite lite underlag än så länge till att räkna på förväntat roi. Det kan väl inte bara vara två tjänster som skickar med oddset dem lirar till eller? Alltså, inte lägst spelbara odds utan helt enkelt oddset dem själv bokför med är det jag syftar på.
Odds de spelar på är en sak, och rekommenderade för att hitta värde en annan

Vi har valt att exkludera vissa bolag när vi bokför då vi tycker att den ska vara reell. Nu är inte detta ett problem då oddset tjänsterna spelar på finns på de större böckerna med.
Betfair, Pinnacle Sports, 188bet, Bet365, 12bet, NordicBet, Unibet, bwin, Ladbrokes, 5Dimes, SBOBET, Expekt, William Hill samt Sportingbet. Är de bolag vi bokför till. Någon enstaka till kan ha trillat dit men 99% ska nog ligga där. Oftast ligger dock dessa marknadshögst. Sedan väljer vi vissa böcker framför andra.
Har pinnacle 1.99 medan Unibet har 2.00 så väljer vi Pinnacle före UB tex. Ligger fler bolag på samma odds så väljer vi ut att skriva in den bookien som är mest "seriös". Vi tycker att det är det bästa sättet för att bokföra dessa.
Iom att vi oftast ligger på samma odds som de (pga de spelar till ovanstående bolag) så känns det lite onödigt att knappa in även deras odds.

1 av tjänsterna bidrar inte med odds eller bolag. Den kommer endast i rena picks utan motivering även. Det är fotboll #2 som vi tänkte få ned svart på vitt hur det verkligen går för. De kan ha varit oflyt för dom dessa 2-3veckor så vi fortsätter att inkludera och bokföra denna innan vi avfärdar den helt.


------
PS. Ytterliggare en tjänst kan komma att tilläggas rätt snart. Vi avvaktar de sista ordväxlingarna bara innan avtalet slutförs
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat