Visa ett inlägg
Gammal 2011-09-28, 10:10   #4
Chrille123
 
Chrille123s avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: GBG
Inlägg: 39
Sharp$: 1009
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av laszlo Visa inlägg
Det är väl så olagligt som det kan bli? Tanken har ju slagit mig också då jag har vänner som spelar på elitnivå i både istockey och fotboll. Var det inte Owen det var cirkus runt för några år sedan då han gamblade? Minns dock inte om han spelade på/mot Liverpool som han då spelade i, eller om han bara hade allmänt spelmissbruk.

Vad gäller förbundet så lär de inte se lätt på saken. Spelar man i en lägre division skulle jag gissa att du blir avstängd om du blir påkommen, i värsta fall kickad från laget, och eventuellt polisanmäld. Men spelar du med små summor ser jag ingen större risk i att bli upptäckt. Glider du däremot upp med en Ferrari om 3 veckor och spelar i ett div 3-lag så lär folk börja undra. Enklast att påverka utgången är såklart om man spelar mot det egna laget, inte minst om man har en position som back eller målvakt, men det kan väl vem som helst räkna ut.
Olagligt? Känns som att du skjuter från höften laszlo. För några år sen var jag i kontakt med nordicbets support om detta. Så länge man spelar på vinst för egna laget, som TS ämnade göra, så finns det inget olagligt eller regelbrott i det. Mot egna laget är såklart en annan femma, med det var inte det TS undrade över.
__________________
It's all about the edge, think about it...What's your edge?
Chrille123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat