Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-06, 23:16   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Tyckte omgången kändes enormt svår när jag först tittade på den men efter lite betänketid känner jag inga tveksamheter till att spela för sjurättspotten längre.

V75-1
Var inne på att gardera lite här först men nu lutar det åt att spika favoriten. Står hårt inne men loppet är tunt för klassen också. Vid gardering så är det 1,3,4,5 som gäller. Men tack för varningen på Felicia doob! Ska kolla henne lite extra, det härdar att gå i de loppen hon gått och tränarbytet kan ha gjort en del.

V75-2
Myllarfaks är faktiskt min förstahäst den här gången. Framspår för Hallsta eller medeldistans så spikar jag honom men nu lutar det åt en dubbling.

V75-3
Alvena Pele runtom. Med en brasklapp för Sanity som jag trots klassen sätter som andrahäst, är han på det humöret han varit vid vinsterna så vette tusan. Vill man kasta pengar i sjön streckar man Reven, det ska mer till än ett skoryck för att den ska vinna från bakspår i den här klassen och med den kusken.

V75-4
Dåligt koll på många här måste jag erkänna, men hälften går bort på kusk direkt. Inte Peder med Peter Pan dock! Sällan skådad kuskstärkning på Lineup Du Jape för övrigt!

V75-5
Om möjligt ännu mer öppet än vanligt, blir nog en gammeldags helgardering!

V75-6
Vidöppet! 3,5,11 räknar jag bort från segerdiskussionen direkt men i övrigt...?

V75-7
Bella Hammering har äntligen fått en riktig kusk, förstastreck. Lexus Lavec har jag jagat några gånger och blir nog grymt streckvärd. Inte många chanslösa här heller, om någon, till och med Visbyhästen har viss skrällpotential tycker jag.


Blir ett stort system om jag ska spela efter de här tankarna, helgarderingar i tre sista...iofs verkar ju fyra första lätta så varför inte?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat