Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-13, 14:44   #7
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Skuumberg Visa inlägg
2: Här får jag direkt känsla för 1 Quicksilver som jag har följt men är lite osäker på formen på. Äntligen bra läge i alla fall och duktigt kuskförstärkt! Möter hästen inte mycket lättare motstånd på lördag också??? 4 Beckman och 5 Destiny Bie Bop har lägen och toppform och som skrällar är dom intressanta. Båda går hela vägen in i mål! 7 Tion Medon Sisu är på väg upp i form och det har surrats en del om den här senaste tiden men spåret...? 9 Odd Fellow håller på att växa i kostymen och kanske kanske med en smygare? 10 Intenzio är med på fotot... 8 Que Linda hoppas jag drar på sig en hel del streck men den tror jag mindre på ifrån det här skitläget!


Vill bara göra en passus till Doob:s normalt eminenta funderingar att ovan citerade lopp = V75 2 startas med voltstart och vid mina "badkarskörningar" så har 4,5 fått dåliga lägen medans nr 7 i nuläget är min spik då jag tror att Björn antingen tar eller på aktuell distans får överta ledningen?

Lycka till med JACKPOTKOMPOSITIONERNA!

Ooooops!! Tack för påminnelsen! Klart slarv av mig och att det är volt ställer allting jag skrev om avdelning två i annan dag! Ska göra om och göra rätt och ber om ursäkt! Häpp! Nu blev Que Linda helt plötsligt inte lika iskall - än mindre Tion Medon Sisu!!
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat