Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-22, 07:58   #37
RiverApan
 
RiverApans avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 51
Sharp$: 1271
Standard

Efter att ha tittat ett tag nu på startlistorna så har jag fått lite små tankar men eftersom jag ska till banan idag så blir det att bestämma sig mer då man ser lite värmningar och sånt.

v75-1
Här blir det till att gardera med några hästar, för mig är M.T Felicia och Maffia första hästar. Men sedan måste man ju ha med Aristocat Boko och Princess Wine också. Beroende på system storleken så kan några till hamna med det är isf troligen Ed you, Tight Aggressive och möjligen Ajlexes Daylight. Men finner helt klart mest värde i 2 och 4 här.

v75-2
Här kan det bli en chans spik på 1 Across The Bridge, men annars går jag nog på 4-5 hästar. Min ranking är 1, 12, 6, 11, 10 i så fall. Efter cribas inlägg om 11 Sith Lord så vågar man kanske inte ta bort den och i så fall garderar man 1an med några st.

v75-3
Återigen ett garderingslopp för mig. Global Investment är ingen favorithäst för mig men i det här loppet kan jag köpa att han är favorit med sitt läge. Men frågan är vart Goop kör han. Är lite osäker på om han vinner från ledningen. Nä här tar jag så många jag har råd med. Roligaste skrällarna här är väl 1,2 och 9 som alla har bra lägen och kan vinna med rätt resa och tur.

v75-4
Bästa spiken i omgången hittar jag här i nummer 10 Flex. Tycker den visar både form och klass nog för att vinna detta.

v75-5
Här vinner antingen Erik med favoriten eller så kommer han bort från spår 1. Dom bästa motbuden finner jag annars på tillägg då i första hand Global Mix, Dry Martini och S.H.T.´s Playmate. Men i sådana här lopp så brukar jag oftast vilja ha så många hästar som jag har råd med. Så jag fyller nog på det här loppet sist på lappen och tar många.

v75-6
Här gillar jag 5 Lollo Zet mycket, hoppas han får ta överledningen och att Reden sedan kör hårdare än han gjorde sist. Kan bli en chans spik här om jag inte hittar några andra bra spikar. Reden är ingen favoritkusk men han har några hästar jag verkligen gillar (Fick in v75 och DD för två veckor sedan, Q.Forty Five). Redens hästar brukar bita ifrån sig bra i ledningen. Annars känns det som många av dem betrodda har chansen. Så det lutar åt en spik på förhoppningsvis ledaren i loppet.

v75-7
Här har jag så gott som bestämt mig för 5 hästar det blir i så fall 4, 5, 6, 7, 9. Hoppas det räcker med dom fem. Ulf Ohlson får gärna fixa en miljonskräll här med 6 Greta Töll.

Lycka till allihopa idag!
__________________
Sharps =
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
=
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
RiverApan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat