Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-24, 23:22   #275
laszlo
 
laszlos avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 10
Sharp$: 333
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Som jag tidigare sagt så spelar det egentligen ingen roll vad ni tror eller inte angående mina pengar då det räcker med att jag själv vet hur det ligger till och det enda intressanta borde vara era egna pengar och hur ni kan få dem att förhoppningsvis växa.
Och med det sagt tycker jag vi kan avsluta diskussionen och fortsätta snacka bra spel istället. Har ryggat Lazlos spel i ett par veckor nu, och till 90% av gångerna med bra mycket lägre odds då jag bara finns hos 4 bookies (har precis signat upp mig hos Pinnacle, där Lazlo lägger sina flesta spel för att kunna komma lite närmare). Trots detta ligger jag för närvarande på 109%-ig ROI (150+ spel) vilket är klart bäst bland alla mina fonder.

Och man måste ju inte rygga allt blint, med samma system, och samma insatser. Finns mängder med utförliga beskrivning av 2-6-systemet. Om man inte hittar samma marknadsodds som anges i spreadsheetet behöver man inte rygga. Det gäller väl att göra en egen bedömning av alla enskilda spel och avgöra om det är värt att spela eller inte. Personligen försöker jag hålla mig borta från Ö/U-spel så gott det går, även om oddsen är bra. Upp till var och en att bestämma vad som är värt att spela och vad som inte är.

Keep up the good work, broder!
laszlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat