Ämne: Lazlo Lirar!
Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-25, 00:48   #282
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kruk Visa inlägg
Om jag nu kan få svar på allting i PM så kan du ju lika gärna skriva ut det här? Då slipper du all denna uppståndelse som du enligt dig själv inte vill ha. Det är aldrig menat att du ska ta illa upp, varför tror du det hela tiden?

Varför säger du inte bara att: "Hej jag heter Lazlo. Det här är mitt spreadsheet och jag lägger alltid mina spel i sheetet till det marknadshögsta oddset (även fast jag inte alltid får in de summor jag spelar med till just det oddset). Min ROI är alltså lite lägre än det som skrivs ut i spreadsheetet. För att få in så mycket pengar på små ligor använder jag mig av ett flertal konton".

Hade du skrivit så från början så hade inte dessa diskussioner funnits. Då hade vi sluppit allt detta trams. Right? Erkänn nu att du tycker det är lite kul att fightas i forumet
Jag klargjorde redan allting i första inlägget att ni inte behövde fokusera på insatserna då det bara skulle resultera i problem, dock så fungerade inte den enkla uppmaningen. Jag tror det hela tiden för att jag börjar bli riktigt trött på det här tjatet, får be om ursäkt om det är så att jag tar allting fel men det är svårt att veta hur saker och ting ska tas när det tjatats om samma sak.

Visst så som du skriver det kunde man ha formulerat sig, jag valde att be alla att inte fokusera så mycket på insatserna i sig utan se om spelen går bra eller inte, det trodde jag skulle räcka faktiskt. Nu kanske jag borde förklarat allting in i detalj men valde att inte göra det och det får jag sota för nu.

Diskussionerna hade garanterat kommit upp ändå men det är väl någonting man får leva med men det borde ju sluta någon gång kan man ju tycka.

Nej hade jag tyckt det va kul att fajtas i forumet så hade jag dragit till flashback där det finns gott om troll att käfta med, här vill jag bara dela med mig av mina spel och hoppas att folk får nytta av dem!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat