Visa ett inlägg
Gammal 2011-10-28, 22:52   #3
mangofreak
 
mangofreaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 183
Sharp$: 538
Standard

Jag gillar 2an på Man United. Everton saknar Cahill, Neville och Drenthe till matchen, United kommer förmodligen att vara utan Young och Giggs. Det är sällan Man United förlorar två ligamatcher i rad och även om man har haft det tungt på Goodison Park tidigare så tror jag inte att det blir likadant denna gång. Cleverley är tillbaks igen och kommer med 99% säkerhet gå in i startelvan direkt, en otrolig bonus för Sir Alex.

Chelsea-Arsenal, känns som en svårtippad match. Även om oddsen håller Chelsea som stora favoriter så är det ett derby trots allt. Att båda lagen gör mål ser jag som ett bra spel, då matchen likaväl kan sluta 1-1, som 3-1 för de som istället är inne på överspelet. Känns som lite mer safe att köra på att båda lagen nätar istället.

Är också lite inne på +0.5 Rayo Vallecano. Villareal känns väldigt svaga just nu och det blir inte bättre av att de har G. Rossi och Nilmar borta till matchen. Vallecano har två segrar i rad och känns som att de kan norpa till sig minst 1p från den matchen.

Ettan på Birmingham känns väldigt fin den med. 6 raka segrar för Birmingham (Championship och EL inräknat), oddset ligger på 2-2.10 just nu, 1.60 känns som mer rimligt i mitt tycke, med tanke på att Brighton inte vunnit på 8 matcher nu.
mangofreak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat