Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-03, 17:59   #6
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av henke111 Visa inlägg
Det är ju otroligt bra :O
På vilka ligor är detta ? Är det större som Premier League och La Liga eller är det mindre som Polska ligan ?
https://www.sharps.se/forums/underfor...-a/#post148841 där kan man läsa

Citat:
Fotboll #7 är en ny betaltjänst som tillkommit Sharps.se betalspelservice. Tjänsten är en utav de mest eftertraktade tjänsterna ute på nätet och finns endast för en limiterad skara personer.
Sharps kommer i samråd med tjänstens ägare att släppa spelen efter 10 minuter för att skydda marknaden för de som själva köpt tjänsten direkt via honom. Tjänsten bokför även själv 10 minuter efter spelsläpp för att ge så sanningsenlig ROI som möjligt till köparna. Vilket betyder att de stats som tjänsten presenterar är samma stats som ni kommer kunna ta del utav. Resultatet har visat över 114% ROI och då bokförs det som sagt efter 10 minuter.
Oddsen brukar sjunka inom 60 sekunder efter spelsläpp men studsar tillbaka efter 5-10 minuter, vilket gör att de odds ni får efter 10 minuter brukar vara snarlika de ursprungliga oddsen.
Spelen brukar komma på måndagar/tisdagar eller fredagar och vid 19 tiden dvs 1 timme före Fotboll #6 och #3. Det kan även hända att Fotboll #7 går emot Fotboll #6. När två tjänster går emot varann är det rekommenderat att hålla sig till det första spelet som lagts då det i längden lönar sig mest.

Spelen släpps i en unitnivå mellan 1-5 och innehåller singlar men även dubblar. På grund av dubblarna så har vi valt att utöka antalet bolag som denna tjänst spelar hos att även inkludera Coral.
Genomsnittsinsatsen är 3.5 units.
Tjänsten rekommenderar följande spelsätt. Avvara en bankrulle till Fotboll #7. Dela den med siffran 80. 1 unit motsvarar då 1/80 eller 1.3% utav din avvarade bankrulle.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat