Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-12, 11:44   #3
nizzeee
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 22
Sharp$: 96
Standard

Mitt spel idag(möjligt att det kommer ett till om nån av er rekar nått bra) :

Spelar
Pittsburgh - Carolina
Phoenix - San José(ink. OT och straffar)
Sverige - Ryssland (live just nu dock - 0-2 till Rysslands fördel efter första perioden, skriver detta inlägget i periodpausen).

Jag tycker att Pittsburgh har imponerat även om man har spelat en hel del matcher som gått till OT, men som man lyckats vinna ändå. Senast i natt gjorde man en bra insats mot en av giganterna just nu i Western conference, Dallas Stars. Man åker till ett Carolina som fick stryk av de fromstarka Rangers. Carolina har i mina ögon sett inte speciellt mycket att hämta, trots hemmaplan, mot Penguins.

San José är ett hemmastarkt lag och det visade man senast mot formstarka Minnesota. Phoenix åkte på en ganska tung OT-förlust mot Montreal och man lär vara taggade för att åka till the Shark tank för att hämta poäng. Sharks slog dock Phoenix på hemmaplan senast den 8e okt i år med övertygande 6-3 och jag tror och hoppas att den uppkommande matchen lagen emellan blir lite av en repris från sist. San José har varit starka överlag på senaste så jag hoppas och tror som sagt på San José.

Ryssland var mest ett impulsspel då Sverige såg ganska dåligt ut igår. Man har dock spelat okej hockey nu i förstaperioden mot Ryssland, dock har Ryssland satt sina chanser och Sverige har det inte.

EDIT: Denna lägger jag 3 av 5 enheter på och den gav Totalt odds: 6,24 på unibet.

Senast redigerad av nizzeee den 2011-11-12 klockan 11:45.
nizzeee är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat