Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-17, 11:47   #57
Norrman90
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: Malmö
Inlägg: 359
Sharp$: 2706
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av RobinD Visa inlägg
Svinnet är ju precis en del som INTE ska vara ett problem när du inhandlar dessa kassar då alla recept är beräknade att använda exakt det du finner i påsen.Sen om du är själv och beställer mat för 4 personer ja då blir det väl ett svinn om du inte fryser. Men det är ju heller inte kundgruppen.

Jag vet inte om jag håller med all kritik här inne, jag själv gillar att laga mat och bestämma själv och komponera det jag ska äta. Men visst finns det stunder där jag önskar att jag slapp tänka då jag är stressad och oinspirerad.

Jag antar att det dessutom finns otroligt många människor som är helt och hållet ointresserade eller för okunniga för att sätta ihop en bra måltid åt sig själva och sina barn.

Om detta då fyller ett hål och det enda man behöver köpa utöver detta är kringprodukter likt mjölk, ketchup, olivolja, mjöl etc som i stort sett alltid finns hemma och där frukostmat kan inhandlas på kvartersbutiken så nog sparar folk tid.

Det ju framförallt tid och bekvämlighet de säljer, sen är bekvämlighet subjektivt och tjänsten passar inte alla.

Precis som lokaltrafiken säljer tillgänglighet och snabba kommunikationer som är miljöanpassade så åker jag bil för att jag inte tycker att det är ett dugg lättillgängligt att vänta på pendeln..
Precis, svinnet är en av de anledningar jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa en sådan matkasse. När jag handlar i vanliga fall så blir det alltid något man handlar för mycket av och då får kasta när det ligger kvar i kylen och blir gammalt.
Norrman90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat