Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-20, 16:51   #5
MultiSharp
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 181
Sharp$: 759
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
Jag kan lägga till att jag har ett konto helt dedikerad till Expekt. Denna fick jag reklam till gällande Betclic. Det var en affiliatelänk dvs från en helt annan part som ville värva medlemmar till Betclic. Expekt ligger som vi vet bakom Betclic med.
Efter detta var det tyst i 2 veckor sedan började de ploppa upp diverse spam från andra till denna mailadress med. Så vi kan nog tillägga att Expekts mailbas är ute på vift den med.
Det komiska med denna är att namnet har en liten felstavning i sig. Denna felstavning dyker upp i spammailen med.
Ja, vissa spelbolag verkar sälja vidare mail-adresserna direkt efter registreringen.
Citat:
Ursprungligen postat av geson Visa inlägg
Men hur fan blir man av med skiten? Jag får ca 10mail/dag med spelanknytning och alltid har jag stora bonusar på casinon som väntar.Det dummaste man kan göra är att trycka unscribe får då har jag märkt att jag får ännu fler mail,hur blir ni av med mailen?
När jag testat att köra unsubscribe har det oftast fungerat på så sätt att man slutat få mail från just den avsändaren. Tyvärr är det en stor risk att ens mailadress då istället taggas som "aktiv" och blir extra värdefull att sälja vidare till andra spam-bolag.
Citat:
Ursprungligen postat av Kalle Visa inlägg
Det måste väl ändå sorteras som spam? Annars så markera det som spam. Klicka aldrig på några länkar du får i mail om du inte är 100% säker på vad det är.
Ett problem är att mail från spelbolag man faktiskt registrerat sig hos också ofta taggas som spam i spam-filtren. Man kan iof ställa in mail-systemet till att bara acceptera mail från kända registrerade adresser.
MultiSharp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat