Ämne: 23/11
Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-23, 10:20   #4
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av gufimuse Visa inlägg
Det här med back-to-back games är ett förbannat gissel. Kolla bara på Edmonton som ju inte har någon kalasform nu, men ändå vinner man borta mot Nashville inatt trots en förlust mot Dallas dagen innan. Det här har man ju sett förut så jag har slutat underskatta lag som spelar back-to-back.

För en närmare analys i Pittsburghs match så vill jag ändå ge Pens en fördel. Sid är tillbaka med besked och jag tror det lyfter hela laget. Blues åkte på en tung förlust mot Kings och borde vara taggade till denna match, men räcker det?

För övrigt så tycker jag att 2.30 på den raka tvåan på Boston lockar. Buffalo inledde starkt men har haft problem på slutet och jag tror att Boston vinner en jämn match här.

Finns en hel del intressanta dogs idag, Los Angeles, Chicago, Anaheim och Montreal. Vad tror ni? Lurar lite på rak Anaheimtvåa till 3 gånger pengarna.
Jag håller med dig men anser ändå att man är seg i första perioden och Pens är nog NHLs bästa lag (tillsammans med Rangers) i 3e perioden, vilket då borde leda till att man vinner 2 perioder av 3

Men det där beror ju helt på hur man själv värderar saker.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat