Visa ett inlägg
Gammal 2011-11-30, 14:11   #7
Crashmash
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 49
Sharp$: 313
Standard

Info från Travronden.

Citat:
Det har väl knappast undgått någon att det är premiär för V86 ikväll och för den som är ute efter miljonerna har Kenneth Haugstad en rysare att bjuda på.
- Vi har slagit dessa hästar förut, så jag känner mig inte slagen på förhand, säger Kenneth.

Hästen det handlar om är amatörtränade Love You More, som närmast kommer från en lite tveksam insats i en Breeders Crown-semifinal.

- Det strulade med löpningen senast, men det var inte heller rätta trycket i henne och det visade sig efteråt att hon hade dåliga blodvärden och en halsinfektion. Med tanke på det får hon godkänt även för den insatsen.

Ikväll är Stochampionatsfyran ute från spår åtta i ett tufft fyraåringslopp för ston där bland annat Nettan Palema och Cruise Speed står för motståndet.

- Jag tycker vi haft en hel del otur på sistone och spår sju (nerstruken ett spår) är så klart inte optimalt, men vi har slagit dessa hästar förut och jag kommer satsa framåt direkt.

Att hästen var sjuk senast gör väl att formen är lite svårbedömd?

- Jo, men jag körde hästen i ett jobb för 14 dagar sedan och då kändes hon väldigt fin. Kretsen kring hästen låter också väldigt nöjda inför dagens start, så jag tror formen ska vara bra.

Blir det några ändringar inför dagens start?

- Ja, vi tänkte köra barfota runt om för andra gången i karriären. Den första gången var ju i Stochampionatet och då satt hästen fast med krafter kvar som fyra.

Kenneth kör även Björkås Nisse (V86-4) åt samma tränare. Hästen startar från innerspår på tillägg i ett lopp som körs över grunddistansen 2.140 meter.

- Björkås Nisse är en riktig kämpe som visat fin form på sistone, men han vinner inte så ofta och det är pengar som gäller i första hand idag. Hästen är ganska allround, men jag kommer smyga in i det längsta och för att segra lär det krävas väldigt mycket klaff.
Crashmash är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat