Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-08, 18:49   #6
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Vilken sport brukar du spela på?
Mitt råd är att såsom ditt spelsätt är att ta reda på hur historiken har gått om du skulle börja med det du gör redan 2008 tex. Oddshistorik finns väldigt långt tillbaka att tillgå beroende på sport. Så backtracka det som man säger på engelska och kolla ifall ditt system hade varit vinnande historiskt.
Sedan bör du även använda dig utav en oddsjämförelsesite och jämföra oddsen så att du alltid spelar där du får högst odds och därmed inte begränsa dig till två spelbolag endast.
Men nej, det du gör är inte olagligt, det enda det brukar stå i reglerna att man inte får göra är att spela emot sig själv på samma site för att omsätta klart en bonus. Spelar du utan bonus finns ingen begränsning för det.


Jag spelar något liknande fast omvänt, i mina ögon så är chansen för krysset högre än vad man får och därmed spelar jag på oavgjort istället som du ser i mitt projekt till vänster. Dock spelar jag inte på alla utan går efter ett filter på vad jag bedömmer att chansen på oavgjort är högre än vad oddset på kryss är.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat