Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-10, 09:22   #41
Maverick
Banned
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 362
Sharp$: 11

Skidskytte 12/13
Stats: 24 - 48 - 0
ROI: 84.05%
Vinstprocent: 33.33%

Standard

Domracheva i H2H mot finskan Mäkäräinen till 2.30 är det spelvärde på. Det dröjer inte många sekunder innan de två kör tillsammans och när de väl är tillsammans så är det Domracheva som är den lite bättre skidåkaren. Dock är hon sämre vad gäller stående skyttet men då det är jaktstart så ökar chansen att hon ev kör in en straffrunda relativt "enkelt". När jag summerar det hela och tänker tillbaka på hur det sett ut mellan dessa i spåren då de kört ihop så går det snabbt. Domracheva vinner med stor sannolikhet ifall de lämnar vallen tillsammans efter sista skyttet. Så jag värderar det hela till 50/50 faktiskt för de 10 sekunder finskan har tillgodo är detsamma som noll rent praktiskt.

Tycker även 7.00 i odds känns spelvärt då hon och Mäkäräinen antagligen kommer jaga tillsammans och nog är hon en vinnare till 20% om skyttet stämmer hyfsat i dag.

Henkel och Solemdal är också två som jag vill varna för i dag. Henkel då hon alltid växer när det är kvinna mot kvinna i spåret. Solemdal är årets överraskning hittills och det är nog ingen tillfällighet bara. Svårt att sia om oddsen här.

Rekommenderar er att leta bättre odds på Betfair då man oftast kan få bättre odds där än de jag skrivit ovan. 20 i odds på henkel är det spel på iaf, vill dock upp mot 35-40 på norskan.

Kommer även se loppen i dag och hänga i chatten och ge er bra spel om ni lyssnar!
Maverick är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat