Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-18, 13:39   #15
mars
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

För några månader sen fanns det många röster om att vi borde höja kvalitén på inläggen på sharps eftersom många nya medlemmar inte tagit sig tid att läsa spelskolan med mera.

Före regeländringen som följde dök det frekvent upp inlägg som t.ex. detta:

Citat:
Ursprungligen postat av wms Visa inlägg
Dagens trippel:

Zenith
Rosenborg
Ajax
Dessa inlägg ger absolut noll värde till de andra på forumet. De nya reglerna innebar att man ska motivera sina spel. Självklart resulterade detta i att sett till antalet så blev det färre inlägg men i stället blev kvalitén avsevärt mycket högre och vissa som tidigare tröttnat på att dela med sig på grund av att det drunknade i nonsens inlägg som det ovan nu började posta sina motiveringar igen. Det var ett svårt beslut att driva igenom regeln vid tillfället men så här i efterhand måste jag instämma med att det var helt rätt.

EN stor skillnad mellan RoK och Sharps är just att RoK i princip bara har inlägg som ovan. På Sharps strävar vi efter att inläggen ska ha relevans och ge något för den som läser det. För de som redan skapat sig ett namn och har historik att vila på och inte alltid orkar posta motiveringarna finns spreadsheeten som et utmärkt verktyg att ändå dela med sig av sina spel.
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+3)
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat