Visa ett inlägg
Gammal 2011-12-22, 17:48   #6
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Jag pysslar inte med andelsspel online, sorry. Utan kör direkt i butik. Finns några enstaka som brukar pma mig i chatten om de kan få köpa ett system på hästar/tips/bomb etc och då är det banköverföring/moneybookers som gäller, så tar jag bild på lappen och skickar. Vid småvinst för jag över pengarna tillbaka. Vid storvinst får ni besöka mig och ta lappen i handen och bli bjudna på en öl
Gäller dock endast personer jag känner till/varit aktiva/litar på/har haft kontakt med innan.

Åter till stryktipset då.

Tänkte utelämna newcastle (1x) men även nottingham (x2)och Coventry (x2)
Alla tre är i katastrofala former att jag går helt emot dom.

typ
Boro - Hull är ett toppmöte, kryss utgång och något lag kommer att vinna med uddamålet.Ser bra värde i Hull med sina 20%

Leicester spikades pga värdet. Average odds säger 59% medan svenska folket spelar 51%. De har dessutom ny tränare som inte kommit i kläderna än. Kan mycket väl vända nu efter 2 torskar med sin nya tränare.

Arsenal och United ska bara vinna. Var osäker lite på united först när jag såg kupongen i tisdags men efter att de krossade fulham med 5-0 så vart jag övertygad. Arsenal känns mer osäker än United men tror de kniper sina 3p med på emirates och garderar hellre city på bortaplan samt liverpool.

Sunderland har ju haft sitt tränarbyte för någon match sedan mot blackburn först. Den vändningen de gjorde kan nog klassas som flyt men slutresultatet var ändå rättvist imo.
Tappet från 2-0 till 2-2 mot QPR (som sunderland sedan vann ändå) fick nog sunderland sig en väckarklocka och de hade nog ett och annat samtal i omklädningsrummet. Tror de tar andra raka hemma nu efter tränarbytet och spikar.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat