Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-03, 13:48   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

NBA natten till 4/1


Vi hamnade lite snett med datumet igår, idag borde ju vara 3/1 men den snoddes ju igår så skriver så här i rubriken idag så alla är med så kan man återgå till det vanliga med 4/1 imorgon! Kommer lägga mina spel senare men skriver lite om mina tankar för matcherna redan nu.

Nattens matcher:

Cleveland Cavaliers - Charlotte Bobcats (Spread: Cavs -4, Total: O/U 189)

Två dåliga lag där jag tycker att överspel känns som det mest intressanta. Båda lagen snittar över denna linan så här tidigt på säsongen. Cats blev krossade senast, kan de resa sig nu? Lutar åt att Cavs tar denna i kraft av hemmaplan och ett jämnare lag med starkare bänk.

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers (Spread: Thunder -4.5, Total: O/U 197)

Till skillnad från föregående match så har vi här en toppmatch med två riktigt bra lag. Thunder åkte på första förlusten igår och det va för att Dallas vaknade tillslut, inte mycket att säga om att torska borta mot Dallas, tuff match. Portland är bra, mycket jämnare lag än Thunder som såklart lever på Durant och Westbrook. Spreaden är låg, gillar inte det så kan bli ett spel på Portland ML här till högt odds, tror det kommer bli hårt och underspel känns troligt med då Thunder är B2B efter torsken igår och de lär inte dra upp ett galet tempo då.

Chicago Bulls - Atlanta Hawks (Spread: Bulls -9.5, Total O/U 185)

Hawks slog Miami igår med 8 poäng och då låg spreaden på Miami -9.5. Kan de upprepa det idag? Spreaden för hög för lagens kapacitet men mycket som talar mot Hawks. B2B, nöjda efter seger igår, Bulls vilat, bortaplan igen, resa från Miami till Chicago, så spreaden kanske är motiverad ändå. Känns som Bulls vinner enkelt men lurig match här. Två bra defense men linan känns låg, Bulls lär försöka ha tempo ikväll, över om något!

Memphis Grizzlies - Sacramento Kings (Bara Bwin med Memphis -8.5 spread, ingen total än)

Memphis måste vakna snart. Kan de göra det mot Kings som Cousins försöker förstöra själv? Jag tror det double digit vinst för Memphis och en ganska hög score tror jag här då Kings kan scora om de har en bra natt men Grizz ska kunna vinna, de är mycket bättre!

Utah Jazz - Milwaukee Bucks (Spread: Jazz -2, Total: O/U 189.5)

Under, inget av lagen kan scora högt, båda lagen är B2B och det kan bli segt och dåligt inatt mellan dessa lagen. Okej Vlad, Bucks förtjänade ett bättre öde igår och frågan är om det kommer idag? Bucks är bättre så det kan bli ML spel på dem.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets (Spread: Lakers -7.5, Total O/U 193.5)

Rockets ATS. Lakers är bättre nu men Rockets är inte dåliga de heller. Lowry och Martin är grymma, frågan är bara om Rockets kan hålla undan in the paint för Gasol och Bynum har övertag där på Scola och Hill. Över och Rockets ATS som det känns nu, Lakers kan göra 50 in the paint och Martin gör 30 med outside jumpers!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat