Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-04, 07:32   #2
Lemasive
Banned
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 975
Sharp$: 2021

Allsvenskan 2012
Stats: 2 - 1 - 0
ROI: 146.67%
Vinstprocent: 66.67%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av burken Visa inlägg
Jag har haft en disskution med Bet365 ang mitt konto. I december månad hade dom en kampanj som hette 12 nivåer till jul, med olika priser för varje nivå, det hela gick ut på hur många comb point man samlat på sig.

Den 10:e december var jag på nivå 4 vilket motsvarade 2000kr i kontanta pengar, jag kontaktade dom då för att fråga om man fick stanna på den nivån och ta del av priset redan då om man ville, jag fick till svar att så kunde man inte göra utan att det avslutas den 31 december.


Jag lyckades under den tiden ta mig till nivå 5 vilket motsvarade en tv eller 4000kr i kontanta pengar. Runt jul stängde dom mitt konto för att jag hade kommenterat att jag eventuellt skulle göra det då jag tycker man lätt förlorar kontrollen över spelandet, den diskussionen hade jag med dom den 10:e december men jag ville avvakta till januari för att jag skulle kunna få ut min vinst som jag hade tjänat ihop, jag kunde inte få den om jag stängde kontot innan, dom sa ok och jag fick köra på.

Nu stängde dom mitt konto utan att ens kontakta mig ang det den 30:e december. Sen har jag vart i kontakt med dom vid flera tillfällen ang vinsten som jag tjänat ihop till och fått flera olika svar från att kontot är stängt då kan jag inte få den vinsten, kontot stängdes pga av min kommentar att jag ansåg att jag skulle tappat kontrollen över spelandet, jag skulle ha sagt den 10:e december att dom skulle stoppa min bonus för att jag inte skulle velat ha den, låter jätte märkligt!!!

Varför fortsatte bonustrappan då ytterligare??? Jag känner mig totalt lurad av Bet365 som dessutom kommer med fler olika svar till mig, inget svar är det andra likt förutom ett standard mail ang hur jag vill ha min avstängning som dom skickar vid varje svar plus ngn kommentar ang min bonus med olika ursäketer till varför jag inte kan få den.

Ett svar att jag var tvungen att omsätta denna bonus 20ggr, vilket är helt galet, har jag uppnått en nivå i denna bonustävling så har man redan rätt till den bonusen i kontanta pengar eller tv i mitt fall.


Dom kommer inte ge mig min vinst och jag känner mig totalt lurad av dom, det jag vill nu är att få fram min besvikelse på ngt sett, jag har deras mail sparade och utskrivna, där ser man klart och tydligt att jag inte ville stoppa min bonus den 10:e, jag undrade om jag kunde få ta ut den tidigare då jag inte trodde att jag skulle uppnå ytterligare en nivå, vilket jag gjorde.

Fick även till svar att jag inte skulle få ut den vinsten oavsett om mitt konto var öppet för att jag hade veltat stoppa den, ren och skär lögn!!!
Your welcome reader.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
R9B1N (+10), Kalle (+2), Penn (+2), mars (+1), SlimCharles (+1)
Lemasive är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat