Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-16, 09:51   #1
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

V75 Bergsåker 21/1


Ser lite svårare ut än vanligt på pappret mot en vanlig norrlands-omgång. Funderar på att stå över då det inte är jackpot, men det beror lite på om kollektivet har samma tankar som jag. Efter första titten funderar jag så här:

V75-1
Face Facts gick tider som duger bra här redan som fyraåring och ser ut att ha utvecklats ytterligare sedan dess. Comeback som tvåa bakom Democrat och enkel resa till seger förra. Oddshöjande läge, överskattade konkurrenter (By Air, Armani Trot) och öppet lopp ger bra spikläge. Passa Such A Feeling som gjorde loppet för stallkamraten på Vermo senast.

V75-2
Rejält garderingsläge i stoloppet (som vanligt). For My Life känns intressantast men strykning efter senaste starten är ett frågetecken. Kite Face tyckte jag var överstreckad i lördags. Nu vann hon efter smörresa och den här gången blir hon ännu mer betrodd, ska lösa sig bra för att hon ska kunna ta andra raka på V7.

V75-3
Lite skrällfeeling i guld med få hästar, kort distans och relativt låg klass. Min loppanalys säger att Excalibur laddar men vis av förra starten släpper han till El Sueco som håller ut övriga i första sväng. Slut...?

V75-4
Klass två är streckkrävande om man inte hittat hästen som sticker ut. 2,8,11 kan strykas direkt på stentufft kuskmotstånd och hästar som inte är överdrivet märkvärdiga.

V75-5
Haga Kungen har 33% segrar, 58% plats på 42% galopper över 66 starter och det imponerar. Mer travsäker nu och står riktigt bra till på 20. Rino Dox är på gång också och dessa två borde räcka ganska långt.

V75-6
Nantucket är riktigt nära att gå ur klassen nu, men det är dåligt med startraketer som utmanar Calvados Crane som då spårar runt om?

V75-7
Gills Abbe, Jasper Lane och Västerbo World är på vippen att ramla ur klassen. Blir det vinterbana känns det mycket aktuellt att chansspika VW som inte förlorat många lopp på det underlaget, samtidigt som många av de andra är ovana.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat