Visa ett inlägg
Gammal 2010-02-18, 18:44   #13
Mr.Betting
 
Mr.Bettings avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 195
Sharp$: 0
Standard

Kazan gjorde precis vad dom skulle - mos av Hapoel, men det tar vi med en klackspark och ett leénde då man vet vad som väntar i spelväg ikväll.

Nu känner jag det på mig, första och tro fan att den andra vinsten kommer att komma ikväll! Förstår om det inte är många/någon alls som ryggar då man sitter med ett facit som inte imponerar på någon:

Vinster: 0
Förluster: 3
Push: 2
BR: - 8 units

men man ska få slita till sig till beröm, det ska inte komma gratis! Tänker fortsätta att tippa på dom som inte är favoriter för det mesta, då jag brukar sätta en del av dom och gå bra med pluss på banken. Denna formen är bara temporär..

Slut med skit snacket, nu kommer kvällens pärlor som ska göra min kväll och förhoppningsvis eran!

Spel 6: Fc Köpenhamn - Marsielle

Spel: Fc Köpenhamn
Odds: 3,3
Insats: 5 units

Vi börjar med formen:

FCK: Köpenhamn tog sig vidare från grupp K efter att ha slutat 2:a med 3 vinster 1 oavgjord och 2 förluster. Hemma på Parken tog man 2 vinster och kryssa 1 match. Man släppte in 1 mål samtidigt som man gjorde 4. Ända laget som lyckades näta på FCK var PSV. FCk är ett väldigt starkt hemma lag och har hittills i den danska SAS ligan bara förlorat 1 av 10 matcher. Framåt öser dom på, 19 fullträffar och bara 5 insläppta på hemma mark.

Marsielle: Marsielle slutade 3:a i sin champions league grupp vilket gjorde att dom hamnade i EL. Dom hade en väldigt svår grupp med milan och real, och slutade på 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster. Dom gjorde 10 mål och släppte in lika många. På borta plan lyckades dom bara mäkta med 2 mål. I ligan så har dom på de 7 senaste matcherna vunnit 5 och förlorat 2.

Truppen:

FCK: FCK ställer upp med samma trupp som dom slog Sparta med 3-0 före jul. Ända skillnaden är att Zanka spelar på skadade Laursens plats.

Marsielle: Marsielle saknar 4 stycken spelare inför kvällens möte; Julien Rodriguez, Cyril Rool, Gabriel Heinze och Brandao.

FCK coachens ord inför matchen:

"De är väldigt starka fysiskt. Jag älskar Valbuena och Luchos spelsätt. Deras svagheter är att de kan vara väldigt ojämna under en match. Vi har stor respekt, men vi är absolut inte rädda för dem."

Jag tror:

Som vanligt när det är playoff i diverse cupper med retur möten så vill borta laget ha med sig ett bra resultat inför returen samtidigt som hemma laget vill göra så mycket mål som möjligt, samtidigt som man inte blottar sig allt för mycket bakåt. Köpenhamn har haft en mycket fin vår och spelar en fin fotboll, extra bra spelar dom den hemma på Parken. Som det verkar så tänker FCK sikta på en seger ikväll och som man säger så slår motivation klass och david besegrar goliat. Spelar på raka 1:an då jag tror att ett taggad FCK som verkligen siktar och gör allt för att göra bra ifrån sig ute i europa välter Marsielle ikväll.


Spel 7: Hamburg - PSV

Spel: PSV
Odds: 5
Insats: 2 units

Då jag bara postar detta spelet i min speldagbok så blir det ingen rek då jag spelar den på magkännsla. PSV är ett bra bortalag och tror inte man tänker vika ner sig mot Hamburg ikväll. Blir även ett spel på denna matchen då det blir kvällen tv underhållning.
__________________
”Jag gjorde av med massor av pengar på sprit, brudar och snabba bilar – resten slösade jag bort.” - George Best
Mr.Betting är inte uppkopplad   Ge poäng