Ämne: **SPREAD IT**
Visa ett inlägg
Gammal 2012-01-31, 22:41   #55
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av messijah Visa inlägg
Boom

Känns inte som min gubbe gör sånt trams, han kan säkert massa knep för hur man handskas med trubbel. Men jag kommer flippa om jag ser en enda jävel som ler åt mitt (vårt) håll i morgon.
Jag har massa frågor.
Mitt intresse har förflyttats från hunden till gubben; jag vill gärna se att han har tatueringar, det har riktiga sjömän. Sen vill jag veta om han har varit med i något krig, det i så fall är ett plus. Har han det ska jag bjuda hem honom på sprit; eller kaffe. Han kanske drack mycket på sjön och har problem med det, vem vet? JAG, I MORGON!
Jag började på en lapp med frågor men det kändes dumt när min tjej gick förbi och skrattade år mig så jag kastade den. Hon stör sig på att jag gillar projekt. Hon satt i telefon med någon av hennes, jag vet inte, random bajsvän och berättade hur jag har blivit kär i en gubbe med hund. Hon fattar inte. *jag gör mentala yxan mot henne och hoppas hon inte läser detta sen*.

Nu längtar jag till basketen! Hoppas alla sweeeps tonight!

/M
Det är kränkande att fråga om vad som hänt under däck så stryk dom frågorna, är han 4 real så är det mer än 50/50 till flipp i ett sånt läge. Så slipper vi historien om blåtiran imorn även om den hade varit go!

bol inatt!
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat