Ämne: NBA 31/1
Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-01, 07:25   #18
6asdf
 
6asdfs avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 112
Sharp$: 382
Standard

Spoiler:
Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Wow vilken natt, allting lyckades vända sig mot mig i slutet av matcherna och det blev hela 6 torskar på 6 spel...

Pacers och Nets skjuter galet bra hela matchen och båda ligger över 50% och Pacers närmare 60% över 3 quarters, det va aldrig nära och det va high scoring ända till slutet så det va inte min kväll där...

Boston krossar Cavs enda till 4Q som Cavs vinner med 32-17 efter att de gjort 34 poäng total i 2Q+3Q. Ingen fara för -4 när Pierce avgör matchen då han langar i 5 och 6 poängs ledning från FT linjen med 2 sek kvar? Jodå, Cavs hinner med att sätta en för matchen betydelselös buzzer beater 3-poängare på de 2 sekunderna som va kvar och vinsten blir 93-90 för Celtics vilket hade fruktansvärt stor betydelse för mig då jag hade -4... huujaa...

Denver spelar ut Memphis i första halvlek men i andra är det hårdare. Denver tappar sin ledning i slutet och förlorar sedan på OT, tungt.

Nattens viktigaste match va frustrerande att se eftersom Warriors spelade ganska klent och ointresserat. Curry-Ellis gick 6-24 FG och fick inte spela i 4Q utan då spelade Warriors bänk och gjorde det bra. Ledning med 12 och 2.30 kvar känns ju ganska tryggt då man sitter med -3.5 men det skulle inte gå vägen här heller. NBA's minsta spelare kastar bollen så högt och hårt han kan 3 gånger vilket resulterar 9 poäng för Kings i slutet, Cousins sätter båda sina FT's för typ första gången denna säsongen och Warriors försöker bara döda tid vilket leder till att de inte får i några poäng. Thomas fortsätter att ta i så han spricker för att nå fram från 3-poängslinjen men han nailar varenda skott och det hela slutar med att Kings äter upp det säkra försprånget och även här blir vinsten 93-90 och då är det inte roligt att sitta på -3.5.

Hade inte varit så noga om Kings, Cavs och Memphis vunnit för de helt enkelt va bra, då är det bara att ta det, men när det ska falla på OT och dryga comebacks i slutet med buzzer beaters så blir man förbannad. Det hade ju kunnat räcka med 1 eller 2 spel som torskade så surt, inte hela skiten. Spelen som sitter gör det med 20-30 poäng igår vilket även va fallet på dagens enda rätt Knicks i en parlay (som ändå förlorades) satt med 23 poängs marginal men missarna är med 1 poäng efter sjuka slut! Imorn är det min tur, 3 buzzer beaters är beställda till min fördel om jag nu orkar gräva fram nå spel tills dess!



Du är iaf duktig och har otur, jag är kass och har ingen tur
6asdf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat