Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-03, 14:41   #65
Arre08
 
Arre08s avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: gbg
Inlägg: 206
Sharp$: 1648


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nytt livespels bonus, postats ut på era konton...


"Harry Redknapps högtflygande Tottenham tar sig till Anfield, på måndag den 6 februari, för att ta sig an Kenny Dalglish Liverpool och vi bjuder på ett gratisspel för att öka på spänningen ytterligare.

Placera ett spel före matchstart på Liverpool mot Tottenham och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 60 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll."

Njut av spänningen!
Team bet365
Arre08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat