Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-06, 16:28   #7
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lillis Visa inlägg
Haha, den var ju inte alls tippad med hjärtat. Tror faktiskt inte att jag själv skulle kunna få till en mer enögd rek om jag så försökte.

Överskattad publik?

Nån av oss kommer ju att vinna ikväll, eftersom jag kör ettan. En etta som jag ser som väldigt stark.

Ett formstarkt Liverpool utan skador, bara Spearing borta, kommer köra över Tottenham. Skillnaden mot 4-0 mötet på WHL i september är markant. Till att börja med saknades Gerrard. Sen spelade Henderson, Adams och Downing sina första matcher för Liverpool, de har acklimatiserat sig lite mer nu. Liverpool har en dessutom helt annan bredd på offensiven nu.

Sen det klart ett mål i sjunde och sen 2 röda innan matchen avgörs med 2 snabba och ett till på övertid, det blev inte mycket till match. Säger inget om förlusten, Tottenham var bättre den dagen. Men det är ett helt annat Liverpool idag! Vilket man om inte annat visat mot City x 2, Utd och senast Wolves borta.

Det mest positiva för Liverpool är dock att det faktum att Tottenham kommer till Anfield för att spela fotboll. Titta på Liverpools senaste säsonger så tar de poäng mot topplagen men torskar mot brödgängen, samma visa år efter år. Mot den bakgrunden är det inte så konstigt att Liverpools bortafacit är bättre än hemma.

2-0 eller 3-0 till Liverpool. Suarez gör minst ett men spelar säkert fram till de 2 andra, beroende på om han startar eller inte.
Får väl säga grattis i så fall, för du lyckades precis med det....
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+50), Larzcen (+50)
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat