Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-14, 09:43   #4
poja_90
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 94
Sharp$: 485
Standard

Ha i tanke att Barcelonas borta statistik inom CL senaste åren inte är någon höjdare. Förra CL om jag minns rätt så vann de endast 1 bortamatch på vägen till finalen.

Iår har det dock gått bättre för barca på bortplan med vinstrar mot Plzen och Bate, Inget vidare motstånd.. Man vann även över Milan på bortaplan men i den matchen förtjänade Milan minst 1 poäng, Självmål av van bommel, En filmning fram till straff, samt att milan förtjänade en straff. Matchen slutade 2-3.

Dessutom har barcelonas borta statistik i La Liga inte heller varit imponerande iår (4,5,2) till skillnad från tidigare. Senaste förlust mot Osasuna 3-2, Ja, okej det var ett "B-betonat" Barca. Men dem startade ändå med Full backlinje, alves, Pique, Puyol, Abidal o Valdes. Även Messi och pedro startade på topp, Unge Thiago som har varit riktigt imponerande de matcher jag sett honom i tidigare. Stommen i mittfältet var det som saknades hos barca i den matchen, Resten anses ju vara deras A-lag.

Jag tänker antingen plocka 1X eller Leverkusen DnB och gå efter skrällen idag med en liten insats än o plocka lågoddsande Barca som inte har någon bra form just nu samt att de på senare år inte haft en bra statistik på bortplan.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Jinx (+3), zorba (+3)
poja_90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat