Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-14, 12:32   #6
poja_90
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 94
Sharp$: 485
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av vessl123 Visa inlägg
Kanske glömde nämna Leverkusens skadebekymmer. Leverkusens bästa målskytt för säsongen är borta i Derdyiok (16/8), samt den viktiga ledargestalten Ballack (14/3) som defenitivt hade behövts idag med sin rutin. Dessutom saknas Sam (18/5) och ordinarie målvakt Rene Adler.

Leverkusen har mäktat med 36 mål (CL + Bundesliga) på 27 matcher. Utav dessa 36 mål har trion Ballack, Sam och Derdyiok alltså gjort 44% av målen. I CL sammanhang (8 mål) har trion gjort 4 av dessa.

Barcelona kommer däremot med fullt manskap om man bortser från David Villa och Afellay. Av 83 mål gjorda från Barca (CL + La liga) saknas endast David Villas 5 mål, vilket utgör 6 %. Lite rolig fakta kanske

Jag räknar med att Barcelona gör minst 2 mål. Så om Leverkusen nu ska ta poäng så är den stora frågan vem som skall göra målen för dom?
Lär bli Stefan Kie$ling som nätar.
Självklart är det rolig fakta men som så många gånger förr så kan faktan inför CL ibland spela ett spratt och bli smulpaj av hela skitet.

Barcelona är ju självklart favoriter i denna match och det hjälper inte att leverkusen står inför stora skadeproblem men DnB på 7+ och 1x för 3+ i odds lockar alltid för ett hemmalag i stora turneringar. Detta lär ju även stiga fram till matchstart.
poja_90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat