Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-22, 11:07   #1
donkyklonk
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 1 240
Sharp$: 3821
Standard

V86 Solvalla 22/2 Jackpot!


Jackpot idag vilket alltid är trevligt! Har inte studerat speciellt mycket ännu utan tänkte mest få igång lite snack om omgången.

Omgångens bästa spik är jag ganska säker på att Express Step är. Finns chans den kommer till ledningen, men tror även den vinner från de flesta positionerna. Trodde på den sist och detta loppet ser billigt ut. Enda jobbiga som kan hända är väl att han kör för hårt för spets mot 1 som blir pigg i ledningen och hamnar då i dödens efter tuff öppning.

Little Face tycker jag är intressant i sista med lopp i kroppen, inte oväntat det blev för tufft i dödens senast på V75.

Victoria Island har bra chans i första om spets nås, vilket det bör, tror dock jag nöjer mig med utgång där.

Uranium omgångens största favorit i nuläget tillsamans med Express Step. Jobbigare spår nu än sist, lär bli över från start. Tror även bakspår är bättre för att hålla sig lugn, känns som galopprisk, såg ju inte helt perfekt ut i travet senast heller. Hittar den ut och är felfri så lär det dock bli kross igen, typiskt utgångshäst i mina ögon. Vidöppet bakom, blir nog att strecka alla och jobba in en skräll!
donkyklonk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat