Visa ett inlägg
Gammal 2012-02-22, 14:46   #11
poja_90
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 94
Sharp$: 485
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av raaabin Visa inlägg
Lille har katastrofal statistik borta mot Sochaux, endast en vinst på 13 försök! Dock så har Sochaux tidigare varit bättre än vad de är nu och Lille har varit sämre.

Lille ligger idag på 3e plats i ligan, 9 poäng upp till ledarna PSG men dock med en match mindre spelad. Man är ute ur CL och kvalificerade sig inte till Europa League, alltså ligger nu full fokus på ligan då man förra veckan även åkte ur cupen. Man har som sagt en hängmatch jämtemot PSG och Montpellier (1a och 2a) som man måste vinna för att vara med i titel-racet. Man har flera klasspelare som t.ex. Landreau i målet och Tottenham-aktuella Hazard. Man tog en grymt viktig seger borta mot Lorient i helgen och nu har man ännu en bortamatch med siktet inställt på 3 pinnar.

Sochaux har inte riktigt haft den säsong man kanske önskat sig. Man ligger sist i ligan och åkte ur cupen med 4-1 mot Ligue 2-laget Bastia. Det är tätt i botten och man har endast 3 poäng upp till över sträcket. Men idag saknar man en handfull viktiga spelare. Richert och Camara (1a och 2a målvakt), tränaren har gått ut och sagt att 3e-målvakten Cros inte kommer stå utan att den unga lovande Collas kommer få chansen istället. Utespelare som saknas är Yassine Mikari, Muyokolo, Brechet, Poujol, Carlao och Maiga.

Klass+motivation borde slå ett skadedrabbat lag utan klass, kämpa!
Om du ska lira raka 2an på Lille (Vilket jag börjat titta på själv) skulle jag föreslå att betta Bortalaget vinner utan insläppt mål,

Sochaux have failed to score in 7 of their last 8 matches in Ligue 1.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
raaabin (+1), pixz (+1)
poja_90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat