Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 02:22   #33
NHL Gambler
 
NHL Gamblers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Stockholm!
Inlägg: 218
Sharp$: 241
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jepalano Visa inlägg
Har aldrig varit inne på NGs blogg föräns jag läste den här posten och måste säga två saker. Först å främst, tycker Boones reaktion på inledande PM är helt korrekt, den osar av högmod och ironi, min uppfattning iallafall sen om det var menat eller inte låter jag vara osagt.

För det andra, efter att nu har varit inne på NGs blogg och kollat finner jag det helt obegripligt att folk spelar hans rekar! Menar, startsidan denna kväll finner vi tips nr 1 (hoppas nu det är ok att pasta in "reken" här...):

"Speltips : Usla odds på Canes gör att om man ska spela nåt här så får det bli ML Bolts @ 2,500,tror en del på Ö 5,5 @ 1,980" - Jag menar, det är ingen analys, inga units för hur mycket han spelar, noll motivation till spelet - nada är där, förutom odds och på vad. Hur f*n kan någon bara spela helt blint? Är NG någon slags NHL gud som alla litar blint på utan att få se någon motivering till hans spel?!

Om det nu är så att jag missat några djupgående analyser får ni gärna upplysa mig, är nu startsidan ikväll så som det brukar se ut borde Bettson skämmas för att utse detta till årets spelblogg...

Kudos till Boone som vågar stå upp för vad han tycker och tänker. De riktiga sharps som hänger här påverkas inte av detta och sharps ryktet kring Sharps.se skadas definitivt inte för någon av de ledande personerna dissar sånt här.

Just my five cents...
Hej,jag lägger ner varje dag mellan 2-5 timmar att läsa på och ge tipsen ,ibland skriver jag motiveringar ibland inte,har gjort så under 2 säsonger med bloggen + INNAN bloggen tiden så dom som besöker bloggen är människor som litar på mig.. Ville aldrig skaffa en blogg utan det var en massa blivande läsare som ville ha mina tips och tjatade om att jag skulle skaffa en blogg,från början var tänkt att jag skulle skriva hos NHL-Mickes men sen gled jag över till wordpress. Jag gör allt gratis och pröjsar det mesta från egen ficka med bloggen sen så finns det tyvärr människor som Boone som störs sig på det och därför hade killen en hatisk ton när han svarade på min fråga om vi skulle kunna dra igång en kampanj med Unicef..


Ang röstningen så är det inte Betsson som röstade,det var andra människor/läsare som röstade fram.

Det är din uppfattning om du uppfattar det som ironi det jag skrev..Jag har aldrig haft problem med Sharps och skrev även till alla som frågade hur det skulle gå med röstningen att jag trodde Sharps skulle köra över utan problem därför blev jag förvånad... Rätt så komiskt btw att det snackas om Affiliate då jag personligen vägrar att ta in en massa bolag för att slippa se ut som övriga bloggar vars syfte är att leva på affiliate.

Mvh NG
__________________
NHL ÄR INTE LOTTO!

[§2.01 länk borttagen /admin]

Senast redigerad av NHL Gambler den 2012-03-04 klockan 02:25.
NHL Gambler är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat