Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 02:54   #35
NHL Gambler
 
NHL Gamblers avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Stockholm!
Inlägg: 218
Sharp$: 241
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Boone Visa inlägg
Kan du inte istället försvara ditt beslut att seriösa spelare inte för någon bokföring? Det + att du frågade Betsson om du fick surebetta ut ditt 10k spel var det roligaste i konversationen.

Vad är skillnaden på att ta in massa bolag och ha ett som man gör reklam för precis så mycket man bara kan få in?

Behöver inte försvara nåt för dig som lever i en dingding värld med så mycket hat..

Men ang surebet så la jag inte till i PM att jag försökte lägga pengarna på 1,01 spel dom sa nej till mig och satte krav på oddset. Men det är Historia då Devils ML gjorde sitt och jag samt WWW.WSPA.SE blev väldigt väldigt glada.

Jag är seriös och spelar flera spel varje natt med rätt så stora summor och det är inget jag behöver skylta med. Har man sysslat med betting under 7 år och levt på det så har man siffror i skallen och saldot inne i spelkonton,trodde att dom flesta klarade av det men om man behöver hjälp med spreadsheet så kan jag förstå det och har inget emot det. Vill nån veta mina spel så får dom veta det inne chatten

Har bloggen för att visa hur jag tänker på varje match och mina egna spel plockas självklart därifrån. Är du så nyfiken så kan du klicka in till chatten där det sitter varje dag mellan 30-80 personer online, där inne jag skriver hur mycket som helst om mina egna spel och motivering...Spelade btw Tampa ML + Ö 5,5 men jag la in ett sent bet på Avs ML som jag har ångrat nu efter 2-0 Pens,har pengar på Sharks ML som är main spelet


Det är bara din konstiga hjärna som uppfattar det där som ironi! Har redan förklarat att det var Betsson som skrev "Bättre lycka nästa gång" !!!


Va inte så hatisk Boone,man mår bättre om man är glad och trevlig mot andra människor och jag tackade SHARPS.SE efter vinsten så se till att länka HELA TEXTEN TACK

"Vill tacka ALLA mina läsare som har röstat fram bloggen och såklart NG´s Crew som finns i chatten,ni är bäst!!

Delar bloggen och priset med er och jag är otroligt stolt och glad just nu över att ha fått priset som belöning efter all tid och jobb som jag lägger ner 7 dagar i veckan,tack så mycket!!

Det var en hel del tuffa konkurenter som var nominerade,Aftonbladet och deras läsare,”Hatten” samt Sharps som valde att ställa upp i en bloggtävling,bättre lycka nästa år!

Vill även passa på att tacka NHL-Micke som var den som fick mig att börja blogga , Gamblers Vardag med ”Hatten” som är en otroligt duktig Gambler som jag har träffat några gånger för att utbyta tankar och som inspirerade mig till att försöka ordna själv den bästa bloggen och självklart tack ROK där allt började en gång i tiden samt Sharp för goda råd att bli en bättre spelare.

Återkommer med priset och spelet som pengarna ska in på.. 10% till www.WSPA.se och en ny Server ska vi ordna nu!


Mvh NG

------------------------------------------------------------------------

Du får fortsätta göra bort dig själv kl är fyra och nu blir det sängen,du får kasta hur mycket skit du vill det är du som gör bort dig och jag kommer inte att svara igen. Vill du mig nåt så kan du säkert få tag på mig.


Må bäst
__________________
NHL ÄR INTE LOTTO!

[§2.01 länk borttagen /admin]

Senast redigerad av NHL Gambler den 2012-03-04 klockan 02:55.
NHL Gambler är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat