Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 03:14   #36
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler Visa inlägg
Behöver inte försvara nåt för dig som lever i en dingding värld med så mycket hat..

Men ang surebet så la jag inte till i PM att jag försökte lägga pengarna på 1,01 spel dom sa nej till mig och satte krav på oddset. Men det är Historia då Devils ML gjorde sitt och jag samt WWW.WSPA.SE blev väldigt väldigt glada.
Läs på vad surebetta är, sen sätter du på dig dumstruten.

Citat:
Jag är seriös och spelar flera spel varje natt med rätt så stora summor och det är inget jag behöver skylta med. Har man sysslat med betting under 7 år och levt på det så har man siffror i skallen och saldot inne i spelkonton,trodde att dom flesta klarade av det men om man behöver hjälp med spreadsheet så kan jag förstå det och har inget emot det. Vill nån veta mina spel så får dom veta det inne chatten
Du verkar helt bortkommen även när det kommer till detta. Försöker du inte förbättra ditt spelande är du ingen seriös spelare. Det handlar inte om att hålla ordning på saldon, det handlar om att utvärdera sina egna spel och förbättra sig själv. Lever du i tron om att du är fullärd tycker jag synd om dig.

Citat:
Har bloggen för att visa hur jag tänker på varje match och mina egna spel plockas självklart därifrån. Är du så nyfiken så kan du klicka in till chatten där det sitter varje dag mellan 30-80 personer online, där inne jag skriver hur mycket som helst om mina egna spel och motivering...Spelade btw Tampa ML + Ö 5,5 men jag la in ett sent bet på Avs ML som jag har ångrat nu efter 2-0 Pens,har pengar på Sharks ML som är main spelet
Jaha, för det är inte den informationen folk vill ha när de läser din blogg eller? Snacka om amatörmässigt att använda chatten som blogg och bloggen som chatt.

Citat:
Det är bara din konstiga hjärna som uppfattar det där som ironi! Har redan förklarat att det var Betsson som skrev "Bättre lycka nästa gång" !!!

Va inte så hatisk Boone,man mår bättre om man är glad och trevlig mot andra människor och jag tackade SHARPS.SE efter vinsten så se till att länka HELA TEXTEN TACK
Jag till och med kursiverar den ironiska delen och ändå lyckas du missförstå vad som en vanlig människa tolkar som ironi. Jag skriver det i klartext då: "...som valde att ställa upp i en bloggtävling..." precis som om vi inte hade rätten att göra det och dessutom förlorade. Tacket till Sharps redigerade du dit långt senare så det ger jag inte mycket för, tänkte du inte på oss initialt så spelar det ingen roll.

Citat:
Du får fortsätta göra bort dig själv kl är fyra och nu blir det sängen,du får kasta hur mycket skit du vill det är du som gör bort dig och jag kommer inte att svara igen. Vill du mig nåt så kan du säkert få tag på mig.


Må bäst
Snyggt av dig. Spring nu och göm dig när det börjar hettas upp. Jag begär inte du ska svara på mina frågor i natt, du kan svara när du känner för det.

1. Varför är det värre att annonsera ut flera bolag än ett? Det är väl ändå hur stor reklamytan är som spelar roll, inte vad den innehåller?

2. Tror du på fullaste allvar att din genomsnittliga läsare, till skillnad från alla andra läsare av spelbloggar/sidor, hellre vill läsa om dina 'tips' på varenda match med en-radsmotivering eller några få utvalda med styrkeindikator i form av t.ex. units och med ordentliga motiveringar? Ding ding värld var det du sa va?

3. Om du nu levde på dina spel, så vet jag att du absolut inte spelar på Betsson (p.g.a limiteringar) och dessutom har Betsson väldigt sällan marknadshögsta på NHL-odds. Hur har du då mage att som enda bolag rekommendera dem till dina användare? Hypokritisk som få.

4. Du sa att jag har försökt trycka ner dig 99 gånger förut. Kan jag få lite exempel på dessa gånger?

Jag är förresten inte hatisk utan snarare väldigt underhållen, det är kul att sätta personer på plats som lever i en bubbla. Du kan se mig som en glad Sveker Olofsson om det hjälper dig sova bättre. Sen måste jag också säga att anledning till att jag svarade så spydigt från första början var för att jag trodde du ironisk, men om du nu genuint inte var det så ber jag om ursäkt och lovar att jag aldrig ska överskatta ditt intellekt igen.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat