Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 13:52   #48
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Hahaha!

Har lovat några personer här inne hos Sharps att jag ska låta bli att svara tillbaka till Boone = Har inte något bra svar på Boone's frågor.

Det är skönt att se dig gå 100% reklammode nu när det är dags att krypa till korset, efter att du valde att visa dig vara den pubertala tonåringen i PM. Tror du verkligen inte folk kan se igenom dig? Du befinner dig på Sharps, inte Rekat.

Och nu har du tydligen ändrat dig också, för tidigare hade du inte spread för det var bara för showoff eller för folk som byggde namn, nu har du inte spread för att du spelar så nära inpå spelstopp och livespel? Ärligt talat, om du nu ska kommer med bokförklaringar välj en och håll dig till den.

Enligt spreaden 11-12 tjänar du alltså -7642 kr i månaden. Betalar du dina utgifter i negativa pengar? Pinsamt att sluta med spreaden när du insåg att du var en förlorare, då är det såklart bäst att ta bort alla länkar till spreaden på bloggen och sen låtsas att det regnar.

Själv satte jag 10 units på Grekland som vinnare av fotbolls-EM 2004. Tyvärr inte med i spreads, för jag la aldrig spelet, just ja.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat