Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-04, 23:01   #6
Persa
 
Persas avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 474
Sharp$: 3963

Persas fotboll - 2013/2014
Stats: 6 - 2 - 0
ROI: 158.91%
Vinstprocent: 75.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Semicolon Visa inlägg
Därför gäller det att förlora. Kräver ju iofs. lite kassa, men har man det gäller det ju bara att hitta en matchande högoddsare
Då förlorar man dock en del av poängen med freebets. Om man spelar på högoddsare hos spelbolaget och motsatsen hos betfair så får vi två tänkbara utfall.

1. Du vinner hos spelbolaget och förlorar hos betfair vilket betyder att du inte vinner ett skvatt. Eftersom spelet lades på högoddsare, är det ganska osannolikt att spelet går in.

2. Du förlorar hos spelbolaget och vinner hos betfair, dock till ett väldigt tamt odds. Eftersom spelet lades på en lågoddsare (motsatsen till högoddsaren) så är det större sannolikhet att det här spelet går in.

Vad är då skillnaden på att spela så jämfört med att spela på lågoddsare direkt hos spelbolaget?

Vad man däremot kan göra är att "säkra" halva vinsten genom att boka bort hälften av den potentiella vinsten som man vinner hos spelbolaget.

Låt oss säga att vi får 250kr i freebet. Vi hittar ett spel hos spelbolaget till 2.0 i odds. Vi bokar samtidigt samma spel hos betfair dock inte med samma summa, utan vi kör hälften, det vill säga 125kr till samma odds. Nu kommer vi vinna 125kr oavsett resultat.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Enroth (+1), Boone (+1)
Persa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat