Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-05, 13:28   #52
6asdf
 
6asdfs avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 112
Sharp$: 382
Standard

Skriver först:
"Driver du med mig? Va är det för svar!?!? Var du full när du skrev eller bara nerknarkad?

Frågade om vi skulle dra en kampanj tillsammans din jävla dåre då jag gillade tanken bakom att skänka hela summan till en fond. Nu vet jag vilken JÄVLA FITTA du är... Tjänade 17000:- under 12 månader affiliate hos Betsson din fitta pröjsar varje månad 500kr för servern och du ska försöka trycka ner mig? Jag TACKADE Sharps.se din jävla fitta efter att jag fick priset som årets blogg för att ni fick mig att tänka på att bli en bättre spelare och du kallar mig självgod? Dåliga rekar? Hörru,jag har Sveriges bästa tips ute varje natt,visa mig en bättre blogg som lägger jag ner min. Men ok din pajas.. Nu vet jag hur du tänker och vilken äcklig och avundsjuk människa du är.."

och sen:

"Va inte så hatisk Boone,man mår bättre om man är glad och trevlig mot andra människor..."

---

Först:

"Spreadsheet är för snorungar och andra som vill göra showoff eller bygga upp ett namn,jag är klar med den tiden nu..Behöver inte bevisa nåt länge som sagt,dom enda som vill ha bevis är ju bara avundsjuka horungar som inte klarar av andra människors framgångar.."

Sen:

"Anledningen till att jag skippade Spreads är för att jag spelar en hel del spel i NHL och flera av dom spelen kan va på livebet plus en hel del singlar + Parlays som jag lägger in sent och nära till spelstopp och eftersom det finns en hel del ögon som söker efter varje snesteg hos mig så kan jag inte lägga in spel i spreadsheet sent under natten då folk skulle såklart även börja klaga på att jag lägger till spel i efterhand.. Så där har du en anledning till varför jag har slutat med spread."


Skiter fullständigt i situationen och har aldrig hört talas om dig NHL Gambler, men seriöst, jävla hycklare.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
anth (+10), RobinD (+10), kingscania (+10), eddieh (+5), Avej (+11), Boone (+10), frages (+10)

Senast redigerad av 6asdf den 2012-03-05 klockan 13:34.
6asdf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat