Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-05, 22:52   #53
hockeycoach
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 5
Sharp$: 54
Standard

Jag är ny här. Jag började med sakfel i en hockeytråd. Det är jag medveten om så ni behöver inte påpeka det. Jag står för mina missar och försöker rätta till dem.

Men ärligt, vad är det här för smutskastningsdel? Det enda syfte jag kan se i det här är att försöka trycka ner konkurenterna och skapa fördelar för sig själv. Varför inte bara skita i vad andra sysslar med och ägna sig åt sitt och göra det förbannat bra?

En säker människa är i mina ögon en som ser efter sitt eget bo, är säker på att det hon gör är bättre än andras så hon slipper smutskasta andra.

Nhl-gambler gör sin grej. Om folk gillar det, låt dem göra det då? Är väl fan så mycket bättre att lägga ner krutet på en tråd om "varför jag ska välja sharp framför andra" istället? Eller är jag fel på det?

Gamblern ställde en fråga om en gemensam kampanj till förmån för utsatta i samhället. Istället för att svara på den frågan valde du att fokusera på vad han gör för fel, vad han är dålig på och att han är underlägsen dig verbalt. Så var pajkastningen igång...

Det första tecknet på att man själv gör fel, är när man börjar leta fel hos alla andra. Se om erat eget hus till att börja med är mitt råd, i alla välmening.

I övrigt en fin sida som även den har sina brister och förbättringsområden...

Coach.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AndreasB1897 (+10), UnPapayaCoconut (+10), befriamig (+10), KP (+1), nausea (+10)
hockeycoach är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat