Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-07, 03:21   #55
hockeycoach
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 5
Sharp$: 54
Standard

Du är en världsspelare boone, på att vrida och vända saker och ting så att du slipper svara i sakfrågan; varför struntade du inte i allt som stod i det första meddelandet och svarade istället på hans tanke om en gemensam kampanj för de utsätta i samhället?

Om du nu referar till vår allas Janne Josefsson, så hade han nog blivit till sig av stolthet om du tagit det erbjudandet istället för att svara med att fomligen trycka ner en person som Du anser vara svagare... Inte mycket till granskning om du frågar mig.

Ironi, ja den finns säkert. Men är fruktansvärt svår att se.

Som jag var inne på, innan man börjar trycka ner andra bör man se sig själv i spegeln först. Den här sidan har potential att bli bra, men känns oerhört rörig.
Forumdelen är bra, inget snack om den saken. Klickar jag på rekar så står det att Djurgården ska vinna elitserien (han borde få sparken om ni anklagar andra för dåliga rekar?), sen är det massa gammalt skit bara. Är inte den levande? Eller är det meningen att jag ska betala 3000 kr om året för att få nån rek om dagen? Snacka om pengahoreri isåfall... Men det kanske bara är jag?

Ni har en hel del reklam för spelbolag ni också, så där tycker jag du är lite fel ute när du anklagar Gamblern för att bara jobba för afilate.

Boone, missuppfatta mig rätt här nu. Jag är inte här för att kasta skit på dig eller sharps för jag tycker ni har något på gång här. En skön sida man gärna glider in på. Jag tycker bara det är underhållande att ha en disskussion om dina avsikter gällande ditt hat(?) mot andra sidor.

Sen ska vi komma ihåg att det vi gör är att gissar, vissa bättre än andra. För när allt kommer omkring så spelar det ingen roll hur många timmar du suttit framför skärmen och läst på. Det ska spelas en match på planen också som inte alltid blir som i ditt huvud.

Hoppas på ett relativt relevant svar, det här kan bli kul. Tycker inte du?
hockeycoach är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat