Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-07, 04:58   #56
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hockeycoach Visa inlägg
Du är en världsspelare boone, på att vrida och vända saker och ting så att du slipper svara i sakfrågan; varför struntade du inte i allt som stod i det första meddelandet och svarade istället på hans tanke om en gemensam kampanj för de utsätta i samhället?

Om du nu referar till vår allas Janne Josefsson, så hade han nog blivit till sig av stolthet om du tagit det erbjudandet istället för att svara med att fomligen trycka ner en person som Du anser vara svagare... Inte mycket till granskning om du frågar mig.

Ironi, ja den finns säkert. Men är fruktansvärt svår att se.

Som jag var inne på, innan man börjar trycka ner andra bör man se sig själv i spegeln först. Den här sidan har potential att bli bra, men känns oerhört rörig.
Forumdelen är bra, inget snack om den saken. Klickar jag på rekar så står det att Djurgården ska vinna elitserien (han borde få sparken om ni anklagar andra för dåliga rekar?), sen är det massa gammalt skit bara. Är inte den levande? Eller är det meningen att jag ska betala 3000 kr om året för att få nån rek om dagen? Snacka om pengahoreri isåfall... Men det kanske bara är jag?

Ni har en hel del reklam för spelbolag ni också, så där tycker jag du är lite fel ute när du anklagar Gamblern för att bara jobba för afilate.

Boone, missuppfatta mig rätt här nu. Jag är inte här för att kasta skit på dig eller sharps för jag tycker ni har något på gång här. En skön sida man gärna glider in på. Jag tycker bara det är underhållande att ha en disskussion om dina avsikter gällande ditt hat(?) mot andra sidor.

Sen ska vi komma ihåg att det vi gör är att gissar, vissa bättre än andra. För när allt kommer omkring så spelar det ingen roll hur många timmar du suttit framför skärmen och läst på. Det ska spelas en match på planen också som inte alltid blir som i ditt huvud.

Hoppas på ett relativt relevant svar, det här kan bli kul. Tycker inte du?
Då kan vi börja med basics då; det är svårt att hamna på min goda sida och lätt att hamna på min dåliga sida. Jag är långsint, oförlåtande och duktig på att provocera folk vilket jag inte drar mig för att göra om jag känner jag att någon gjort sitt förtjänt av det.

Jag har fram tills svaret på PM:et varit väldigt respektfull mot NHL Gambler och gett honom en väldigt lång lina att löpa på, något som har åtgäldas med grundlösa anklagelser och krav på specialregler. Här är en tråd som förklarar det mesta:

https://www.sharps.se/forums/pappersk...ambler-hockey/

Efter detta så kan man tro att NHL Gambler fattat poängen. Sharps ska inte ses som någon sida där man kan annonsera gratis, men nej, istället forsätter han att med inlägg som:

Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler
Vill ni läsa mer så finns spel 9 här: -url-
Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler
Nu har jag uppdaterat bloggen med övriga matcher.
Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler
Mina tankar är ute nu.
Lite försenad idag . -url-
Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler
Bloggen kvar för nattens omngång..
-url-
Han har fått mängder med tillsägelser även efter detta och vad gör han då, jo då lägger han länken i sin signatur istället och blir väldigt upprörd över att ingen varnat honom om att man inte får ha det så (läs reglerna?) och att den redigeras utan hans godkännande.

Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler
Så pinsamt att NI går in och raderar min signatur... Så jävla ÄCKLIGT gjort så det finns inte.

Som jag skrev till Apan som tog kontakt med mig och varnade: Varför talar du då inte om för mig att min signatur är olämplig så att JAG SJÄLV GÅR IN OCH ÄNDRAR.
Om man
  • Kastar skit på en annan sida likt han har gjort över R&K.
  • Använder Sharps vid upprepade tillfällen som en språngbräda för sin egen blogg med vinstintresse trots flera tillsägelser att det inte är tillåtet.
  • Vad jag upplevde som hånar, "ställde upp i en bloggtävling", "synd" etc. även om det nu kanske inte var menat.
så tycker jag man har gett sig in i leken och får därför tåla konsekvenserna av mitt, som ni valt att kalla det, hat.

Nu skulle jag såklart kunnat svara på meddelandet att "Nej tack, du har tillskansat dig tillräckligt mycket reklam från Sharps och skulle vi vilja göra en kampanj för välgörenhet så skulle vi inte göra den i samarbete med dig." och det hade jag gjort också, om han nu inte hade varit den uppmärksamhetskåta lurendrejarn jag har intrycket av att han är. När han tog bort sina spreadsheets och låtsades som att det regnade sjönk han ännu mer i mina ögon för nu visste jag att han försöker missleda sina användare.

Hur kan jag då visa medlemmarna på Sharps och andra intressenter som hittar hit via Google den sanna bilden av honom? Jo, genom att provocera honom till att svara på mina frågor. Jag vet att han har en kort stubin och gick såklart rakt in i fällan och kvar blev konversationen där han la krokben för sig själv.

Delen angående Sharps får du ta i feedback-delen, vi försöker ständigt förbättra forumet varav "Rekar"-funktionen var en av dessa, dessvärre föredrar användare att använda sig av lite mer anonyma speldagböcker eller dagens-trådar. Sharps växer med ungefär 20 användare om dagen så nog gillar folk det dem ser i alla fall men som sagt så jobbar vi på att förbättra användarvänligheten.

Vi har affiliate-avtal, ja det stämmer, men det en väldigt stor skillnad att ha den diskreta reklamen vi har att jämföra med 30%+ av sidans yta av reklam och sen kommer fulheten som även Rekatochklart sysslar med, affiliate tillsammans med dåliga rekar med rekommenderat spel på vad som inte är marknadshögsta odds. Vi gör ingetdera, men NHL Gambler och Rekatochklart gör båda.

Relevant nog?
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat