Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-08, 04:06   #61
hockeycoach
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 5
Sharp$: 54
Standard

God morgon!

Boone: Nu börjar vi prata på riktigt. Du framställer dina argument på ett sakligt sätt utan hån eller personangrepp. Det är den nivån jag tycker du ska hålla. Även fast jag kanske inte håller med dig i sak...

Kan fortfarande tycka att det är fel att outa någons PRIVATA meddelanden till era 10000(?) användare. Oavsett hur grova, eller i dina ögon roliga, dem är. Det var något mellan er. Jag skulle inte bli så glad om samtalet jag har med motståndarlagets tränare läcker ut i pressen för att han springer och säger "titta, titta han sa att jag var en stor fjant och att jag kunde ta mig i häcken". Enda anledningen jag kan se till ett sådant betende är att han vill smutskasta mig och få mig att framstå i dålig dager så att jag får svårare i min karriär. Ett sådant samtal tycker jag stannar mellan två vuxna män oavsett språkbruk eller oegentlighet.

Jag förstår att du vill "rädda andra" (som du utrycker dig) från att gå in på NHL-Gambler och R&K. För ju mer folk som kommer hit, ju mer pengar kan ni tjäna. Simpel as that, och det kan du inte heller förneka. Men att ta till sådana här medel? Njaa, inte min stil och klass. Hellre att man profilerar sig och visar på de fördelar man har kontra andra sidor. Så får spelare själv avgöra var han ska välja sina rekar? För om sanningen ska fram skiter väl du i om Janne Svensson vinner eller förlorar? Du vill att Janne ska vara här inne.

Ja jag kan ta det i feedback, men som sagt är det en trevlig sida ni har på gång här. Så förstör inte det... Låt de andra syssla med sitt, de lägger säkerligen ner lika stor kraft och energi som du gör. Låt spelarna avgöra vilken sida som är bäst. En sak till, på vilket sätt gynnar det dig att provocera en människa som Du anser är svagare? Jag hade nog hellre föredragit en god ton, stil och klass. Om du nu nödvändigtvis måste rädda världen från den hemska NHL-Gambler...

Robin D: Självklart är så fallet. Mitt fel... Det jag menade var att "rekarsidan" inte var så uppdaterad och att de månne kanske kunde tänkas vara så att ni ville få folk att betala istället? Jag har säkerligen fel i det fallet...

Arre 08: Jag gillar också sidan delvis. Det finns mycket kunskap här och det jag hade tänkt bidra med i mitt yrke som hockeytränare. Men för det måste jag väl få ifrågasätta en tråd/forumdel som jag inte tycker passar in på en seriös sida. Trodde det var betting man sysslade med här, inte "vi ska rädda hela världen från alla hemska konurrenter."

6asdf Jo men om man kommer in första gången så kanske man klickar på rekar, var är dem? tänker man kanske då. Förstasidan består av en hel del reklam faktikst hur mycket Boone än försöker förneka det. När man väl är inne i den så är den bra, som jag har sagt.

Yes, you shut it right back to my face. Som du kanske förstår så tog jag det som exempel när det påstods att NG inte har någon koll. Så som av en händelse så ligger den högst upp på "rekar" här inne, samma dag som de (tack gode gud) hamnade i kvalserien. Ett roligt sammanträffande jag var tvungen att ta upp för att belysa; den här sidan är inte heller perfekt... Lika lite som jag är det.

Jag ska vara ärlig; nej, vad är skillnaden? Reklam som reklam. I sharps fall har man en stor logga direkt på startsidan och två små uppe i en banner. De ligger alltid där. I Gamblerns fall driver han en blogg och jag förstår att man då måste få reklamen någorlunda högt upp så de måste tryckas in i varje inlägg. Inte så att jag stör mig på det direkt, gör du? Sen tycker jag att om vi pratar affilate osv. så är det väldigt generöst att få 1000 kr i bonus och en NHL tröja på köpet när man reggar sig via den sidan. Snacka om att tänka på kunden. Eller är jag fel ute här med? Nu ska jag vara ärlig igen; R&Ks sida ser för taskig ut. Men inget jag planerar att varken säga, skrika eller skriva till dem. Jag väljer bara helt enkelt inte att gå in på den. Då kanske du kan säga: "Varför struntar du inte i den här sidan då om den är så dålig". Då säger jag: Har jag sagt det? Nej jag har sagt att den är bra men har som alla andra brister. Kan bli något stort om korten sköts på rätt sätt.

Grnvit: Tillåt mig att skratta en aning. Det där är humor! Självklart ska du få vara kvar. Men läs svaret ovan. Var inte meningen att hacka på dig personligen men var en liten rolig pik till en sida som anklagar andra för dåliga rekar men hade den sämsta själv högst upp. Iofs stort att stå för den så länge, kunde ju plockat bort den i omgång 23 och låtsats som att inget hade hänt. Jag är ingen kompetent spelare (det har jag inte tid med i mitt yrke), men jag spelar på skoj ibland och sitter inne med en hel del information om ishockey som jag gärna delar med mig av, på vinst och förlust givetvis.

Sen håller jag inte med dig om att det spelet var bra från början ens. Men vi har olika syn på saker och ting säkerligen. Kan inte se någon back i Djurgårdens trupp som är BRA förutom Tjärnqvist... Sedan fanns det en del okej backar som Boom och Kyle och några unga backar med framtiden för sig. Precis där låg Djurgårdens problem redan innan säsongen, de hade inga vassa spelare födda 86-82, de så viktiga spelarna som är i sina bästa år. Men att de skulle komma 11a? Inte en chans. Hade gissat på 4-8. Så nu vet du det också, vi kanske kan ha en tävling i slutspelet? Bara på kul...

Oj det blev ett långt inlägg såhär innan kaffet. Morgonpigg och jävlig. Ni har min syn på saken, den hoppas jag att ni beaktar och sedan skiter blanka fan i. För min uppfattning är att alla ska få vara precis som dem vill så länge man inte går över den gräns där andra börjar ta skada. Jag hoppas inte det här hamnar i lokaltidningen nu så att min arbetsgivare får nys om att jag skriver inlägg på en bettingsida för då lär jag bli av med jobbet. Och Boone, se för fan till nu att inte vrida och vända på varenda sten för att skicka det här rakt tillbaka på mig. Ditt tidigare svar var relevant och sakligt. Låt oss hålla den nivån nu, tack på förhand.

(Orkar inte läsa allt igen, kan säkert finnas något stavfel som jag nu reserverar mig emot)

Coach.
hockeycoach är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat