Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-08, 07:42   #64
6asdf
 
6asdfs avatar
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 112
Sharp$: 382
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hockeycoach Visa inlägg

6asdf Jo men om man kommer in första gången så kanske man klickar på rekar, var är dem? tänker man kanske då. Förstasidan består av en hel del reklam faktikst hur mycket Boone än försöker förneka det. När man väl är inne i den så är den bra, som jag har sagt.

Yes, you shut it right back to my face. Som du kanske förstår så tog jag det som exempel när det påstods att NG inte har någon koll. Så som av en händelse så ligger den högst upp på "rekar" här inne, samma dag som de (tack gode gud) hamnade i kvalserien. Ett roligt sammanträffande jag var tvungen att ta upp för att belysa; den här sidan är inte heller perfekt... Lika lite som jag är det.
Det känns fortfarande som du blandar ihop hemsidans ledning med hemsidans medlemmar. Det är ju vi medlemmar, du och jag med andra ord, som är inaktiva och dåliga att lägga upp rekar, knappast något man kan ge hemsidan Sharps.se skulden för.
Vem är det som har sagt att sharps är perfekt förresten? Känns bara som att det är du som gång på gång upprepar att den inte är det...?


Citat:
Ursprungligen postat av hockeycoach Visa inlägg
Jag ska vara ärlig; nej, vad är skillnaden? Reklam som reklam. I sharps fall har man en stor logga direkt på startsidan och två små uppe i en banner. De ligger alltid där. I Gamblerns fall driver han en blogg och jag förstår att man då måste få reklamen någorlunda högt upp så de måste tryckas in i varje inlägg. Inte så att jag stör mig på det direkt, gör du? Sen tycker jag att om vi pratar affilate osv. så är det väldigt generöst att få 1000 kr i bonus och en NHL tröja på köpet när man reggar sig via den sidan. Snacka om att tänka på kunden. Eller är jag fel ute här med? Nu ska jag vara ärlig igen; R&Ks sida ser för taskig ut. Men inget jag planerar att varken säga, skrika eller skriva till dem. Jag väljer bara helt enkelt inte att gå in på den. Då kanske du kan säga: "Varför struntar du inte i den här sidan då om den är så dålig". Då säger jag: Har jag sagt det? Nej jag har sagt att den är bra men har som alla andra brister. Kan bli något stort om korten sköts på rätt sätt.
Tycker du inte syftet med reklamen har någon betydelse?
Ang.det "generösa" erbjudandet; det låter som att du bara tror att det är att öppna ett konto och så kommer tröjan hem i brevlådan? Så är ju inte riktigt fallet. Du måste först sätta in 500 kr och spela ett spel för dom 500 kr på ett odds större än 1.5.
Men dock är ju detta inget problem eftersom bonustrading har uppmärksammats här på sharps (tror t.o.m att det var Boone som skrev det inlägget?).


Citat:
Ursprungligen postat av hockeycoach Visa inlägg
God morgon!

Boone: Nu börjar vi prata på riktigt. Du framställer dina argument på ett sakligt sätt utan hån eller personangrepp. Det är den nivån jag tycker du ska hålla. Även fast jag kanske inte håller med dig i sak...

Sen tycker jag att du kan sluta låta som om du vore en högstadielärare i svenska. Känns bara patetiskt.

Senast redigerad av 6asdf den 2012-03-08 klockan 07:46.
6asdf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat