Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-09, 19:38   #12
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Jag håller mig alltid fast vid första spelet av den anledningen att en marknad hittar du sällan 100% payout på (undantag om den du följer svänger marknader och därmed sjunker ettan och tvåan höjs = Du kan köpa ut dig sen).
Spelar du första spelet har du redan ett ev+ värde där antar vi eftersom den du ryggar spelar endast ev+. Spelar du andra sidan nu så uppnår du inte 100% payout i en tvåvägsmarknad. Dvs köper försöker du köpa ut dig gör du det med en liten förlust.

Om vi nu gör det till en trevägsmarknad. Spelar du första spelet så har du ev+ (än en gång antagande då vi antar att den du ryggar endast spelar odds till ev+).
Om du funderar på att spela hemma och borta nu då båda du ryggar anser att de har varsitt ev+ betyder det att krysset är överspelat. Tänk nu på att du spelar på 2 sidor utav 3. Dvs satsar 2units för att vinna max 0.5u (beroende på odds nu). Vilket motsvarar att du spelar dubbel insats till ett odds på 1.25 nu. Hade absolut aldrig satsat dubbelt för att sänka mitt medelodds med 75%.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat