Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-12, 18:16   #64
Jurado
 
Jurados avatar
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 23
Sharp$: 45
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av suddenneddus Visa inlägg
Båda lagen att göra mål i Arsenal-Newcastle @1.83 på Bet365 finns annars också. Tror inte heller Arsenal klarar överspelet själva
Går överspelet in har du nog rätt i att det där också går in. Måste samtidigt ge Arsenal mål i båda halvlekarna (2,10) en ganska bra chans om man vågar riskera att försvinna redan efter 45 min. Vi får hoppas på att samtliga anfallare har en bra dag!

Citat:
Ursprungligen postat av alby18 Visa inlägg
Trabzonspormatchen har mest värde enligt mig, Yilmaz i galen målform mot liga 8:an Sivasspor som släppt in 48 bollar och nätat 50 på 30 matcher. Yilmaz i galen målform(30/30) bådar för mycket mål när Trabzonspor nu har möjlighet att gå om rivalen Besiktas och kliva upp på en respektabel 3:djeplats. Något väldigt ovanligt måste hända om matchen inte går över, historiken berättar att detta möte brukar bli hett, de sex senaste mötena lagen emellan gick över 3.5. Trabzonspors matcher slutar i snitt med 3,13 mål. Sivasspors matcher slutar i snitt 3,38 mål, utgångsspunkten är dessutom bättre idag när Trabzonspor jagar 3:dje plats och Sivasspor jagar plats till EM-playoff. Båda lagen kommer gå för tre pinnar och det kommer förvåna mig å de grövsta om överspelet inte sitter. Sivasspor har släppt in 11 bollar de tre senaste matcherna(men också nätat 5). Bolagen ger överspelet runt 60 procents chans, jag ger det 70-75. Å andra sidan plockade jag spelet till 1.63, men anser ändå att det är spelvärt ner till 1.50. Är såpass övertygad att jag själv lirar 10 u på över 2.5, 3 u på över 3.5.
Gillar den motiveringen. Måste hålla med, mycket bra spel. Kan säga att även jag spelat på detta, fast inte med all in-systemet. Gått 15 minuter nu, hoppas på 1-2 mål innan halvtid. Jag brukar bara kolla någon enstaka turkmatch, och sedan följa resten, men är det inte så att matcherna gärna resulterar i många sena mål i den ligan? Att spela live framåt 75-80 minuter kan ju vara nåt för de som gillar sånt i så fall.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jurado är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat