Visa ett inlägg
Gammal 2012-03-26, 07:37   #5
Alanya
 
Reg.datum: jul 2011
Inlägg: 532
Sharp$: 11905
Standard

Som någon redan nämnt så bör detta, precis som oddsen indikerar bli en mycket jämn matchserie...


Brynäs har en sprudlande offensiv med unga Järnkrok,Silfverberg i spetsen men jag tror knappast att de kommer att ges det minsta gratis nu! Främst Frögren, men även Sevc och Lindström lär spela mycket tufft mot de här grabbarna...

Färjestad verkar nu ha rest sig efter en i övrigt mycket svag säsong sett med Färjestads-ögon. En 6:e-plats i tabellen var den sämsta placeringen på många år, men efter prakt-fiaskot i den näst sista grundserieomgången har det varit ett helt annat ljud i skällan!

Man bortabesegrade Frölunda i den sista grundserieomgången och sedan skickade man ju som alla vet ut HV 71 med 4-2 i matcher.

Brynäs med fart och fläkt och (den nya tidens hockey och allt vad det heter) mot "gamla" och betydligt mer rutinerade Färjestad:

Svårtippat men om jag skall ge mig på en "gissning" så får det bli att det slutar med Färjestad till final.

Varför?

* Christopher Nihlstorp!! Var stundtals rena väggen och stor hjälte i sista matchen mot HV där han spikade igen helt! Har varit bra mer eller mindre under hela säsongen och var också med och förde FBK till guld ifjol! Vare sig Svedberg eller "Honken" håller i mitt tycke samma klass som "Torpet...

* Vinnarkulturen. Kan låta löjligt, men när det drar ihop sig så brukar man se vilka som vet vad som krävs för att gå hela vägen! Merparten av spelarna i FBK har varit här förr och här vet ALLA precis vad som krävs!!


Det var en snabbanalys från min sida. Kul att höra vad andra tycker o tror!
Alanya är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat