Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-04, 20:54   #1
betssonfreak
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 18
Sharp$: 51
Standard

Aldrig mer 10bet eller Moneybookers


10bet och Moneybooker är det sämsta jag någonsin varit med om:

10bets sida tar evigheter på sig att ladda upp. Dessutom, jag lade in en saftig summa pengar men fick ingen bonus. Via kundservice fick jag reda på att jag skulle lagt in en bonuskod när jag satte in pengar. Frågade om hon kunde åtgärda det i efterhand. Nej, det gick inte. Jag blev halvt lurad, med andra ord.

Då begärde jag att ta tillbaka mina pengar till bankkontot i Sverige. Fick då en massa frågor varför jag vill ta tillbaka pengarna utan att ha spelat. Lade ner en massa tid på att förklara för dem utan att få minsta credit för det.

Det kom inga pengar till mitt svenska bankkonto. Frågade dem varför. Jo, dessa pengar hade överförts till Moneybookers, inte direkt till mitt bankkonto. Dessutom hade dom dragit av 130 kr i en slags "avgift".

Eftersom piss-10bet anlitar piss-Moneybookers för betalningsöverföringar får jag alltså ringa Moneybookers kundservice och fråga varför jag inte kan logga in och föra över pengar till mitt privata bankkonto. De lovar att åtgärda en miss jag gjort vid registreringen och sen sända mig ett bekräftelseemail. Bekräftelseemailet kommer inte. Dock kan jag logga in på Moneybookers.

Nu ska jag "bara" föra över pengarna från Moneybookers till mitt privata bankkonto. Systemet är komplicerat och enerverande. De tar naturligtvis ut en avgift. Jag betalar avgiften men får beskedet att jag inte kan föra ut så lite som 1500 kr. Jag betalar en till avgift på 15 kr och försöker igen. Nu processar Moneybookers överföringen till mitt privata bankkonto.

Det ska FAN inte vara på det här sättet. Alltså måste jag summera för er:

Av de 10-12 bettingsidor jag registrerat mig på är 10bet den sämsta.

Av de 5-6 internationella betalningssajter jag registrerat mig på är Moneybookers den sämsta.


10bet
Moneybookers
betssonfreak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat