Ämne: V86 11/4
Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-11, 10:59   #10
copiad
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 873
Sharp$: 1373
Standard

V86-3:
Vet ej

MEN om 4 ser fin ut och rätt info under kvällen är det givet att spika den. Hästen i loppet men årsdebut. Finns även lite chans till tidig spets. Endast streckad på 32 % i nuläget är väldigt spelvärt.

Så här säger man från stallet om hästen (saxat från travtjänsten):
" I V86-3 gör Utility Bus årsdebut och ni som följde oss under fjolåret vet att vi håller hästen högt. Vi har kollat status med alltid lika trevliga och tillmötesgående Marcus Melander i Stall Tarzan:

- Han har övervintrat bra och känns fin, sen så är det ju alltid svårt säga hur han gått framåt osv., men som sagt så känns hästen bra och jag tror att han kommer få en mycket fin säsong. Han har faktiskt varit nere i Frankrike på gården där, men bara gått mängdträning och är givetvis svårbedömd direkt i årsdebuten men läge och distans passar ju bra i varje fall, sen så får vi se helt enkelt. Helt borta är han nog inte även om han behöver lopp i kroppen innan det är någon toppform. Öppet huvudlag, sen så får vi se balans imorgon och hur banan ser ut innan vi bestämmer oss helt, men någon form av barfotakörning blir det nog, säger Marcus".
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
trance_error (+1)
copiad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat