Visa ett inlägg
Gammal 2012-04-12, 15:34   #4
Sapher
 
Saphers avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 18
Sharp$: 329


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nb79 Visa inlägg
Det är säkert i enlighet deras egna regler att ända på odds i efterhand och sedan drömma ihop vilket odds de vill. 1.33 är dock ett hån och helt felaktigt (antar att det var en tre-vägsmarknad, vilket allt tyder på). Dock är det ganska troligt att det är bättre att spara ditt konto och din tid och inte ta fighten denna gång. Som bäst får du runt 300 kr ytterligare och som sämst spenderar du en massa tid på att argumentera, blir limiterad/bannad och eventuellt får några kronor extra.
Tack för svaret!

Jepp, det var mycket riktigt ett trevägsspel, och det var just faktumet att dom sänkte oddset till så extremt låga nivåer som fick mig att brinna av, och det är också detta jag lagt fokus på i min konversation med dom så här långt.

Att jag ska få dom att ändra sig känns inte troligt och precis som du säger är det inte nog stora summor för att riskera att reta upp dom ytterligare så jag tror jag följer din linje och låter detta vara, även om jag lägger in deras svinaktiga behandling av detta ärende i bakhuvudet.

Jag följer upp med två följdfrågor:

1. Rent hypotetiskt sett, om man skulle bli bannad, förlorar man pengarna man har på kontot då eller ges man en möjlighet att ta ut sin hårt förtjänade slantar?

2. Limitering trodde jag mer gällde storspelare, men finns risken att jag åker på det om jag skulle ta striden en sån här gång?

Jag kvalificerar definitivt inte in mig som storspelare då jag som mest brukar spela för ett par hundringar per spel. Att jag ville satsa 2k just denna gång var mest för att det var ett så sanslöst överodds som jag var villig att riskera en större summa på än vad jag normalt gör.
Sapher är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat