Ämne: Filter
Visa ett inlägg
Gammal 2012-05-05, 05:38   #35
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Rehn108 Visa inlägg
Nej jag är väl otydlig. Jag exemplifierar istället.

Om jag vill ha ett filter som visar ryggar från flashback och sharps ser jag fyra sätt:
1. Jag skapar ett filter som visar ryggar från användare A, B, C, D och E (går det ens att göra så?). Varje gång jag ryggar en ny person från flashback eller sharps måste jag ändra kriterierna till mitt filter så person F, G osv också kommer med. Detta är en krånglig metod.
2. Jag skapar ett filter som visar ryggar från sharps-användarna A, B, C osv, och ryggar från vad jag kallar "flashback" när jag skriver rekare. Det jobbiga här är att jag måste ändra kriterierna så fort jag ryggar en ny sharps-användare.
3. Jag skapar ett filter som visar ryggar från vad jag kallar "sharps/flashback" när jag skriver rekare. Problemet med detta är att om jag ryggar till exempel JensW och BlackCobra, så är det trist om inte de ska få någon cred för spelen.
4. Jag skriver "flashback/sharps" i "info" till varje spel, och låter filtret ta fram sådana. Det enda problemet är att jag då får en infotext på varje spel.

Vilket alternativ tycker ni är bäst? Jag antar att det är variant 3 eller 4. Så länge inte jag missuppfattat hur filtren fungerar, vill säga. I-landsproblem? Jo men visst.

Jag undrar en sak till egentligen. Det har inget med filter att göra men är en så kort fråga att det inte förtjänar en egen tråd: Kan man på något sätt dölja spel på ens spreadsheet för andra? Jag har lagt in några som jag ska spela på om ett par dagar, men jag vill gärna inte att de ska ligga synligt ännu.
Du kan skriva ! under rekare så kommer endast fält där någon text finns under rekare fram. Borde lösa problemet.
Nej, det går inte att skjuta upp spel från att publiceras.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat